samaritanka prvotno napisa
![]()
samaritanka prvotno napisa
![]()
Cao moje slatke zene...: smajlic se slomi mahajuci.
Evo i mene da navratim malo . Jesam vam nedostajala?
Evo samo da se pohvalim da mi je ostalo jos 3 kg. viska i super se osjecam.
Veeelika pusa svima .
Heh, smanjila mi ga je doktorica anchie, sad se vise ne dereLilly prvotno napisa
![]()
ljubomorna sam i zavidna
lako je vama mlađahnima se vraćat u formu :plačko
:smajlić je pozelenio od ljubomore i tuče glavom o zid
Nemoj biti ljubomorna i zavidna jer nas ima i mlađahnih (recimo) kojima je ostalo itekako viška kila (a imaju starije dijete od tvojeg)
maria, prestani kukati zbog godinica; mi smo isto godište i svaki put me ti podsjetiš koliko zapravo imam godina, ha, hamaria71 prvotno napisa
![]()
BTW; natukla u trudnoći 20ak kila, sve otišlo za 3, 4 mjeseca :belj: cerek:
Eh zene moje, vi ste u naj boljim godinama, sta vam fali ?
Svake godine su najbolje ako se u njima dobro osjećamo :filozofski cerek:
evo jos jedne patnice iz '71. tko spominje liniju? ja to nemam! ne vidim koljena kad pogledam dolje preko trbuha. ja ne vidim ni pupak!
maria, sandraf generacijo, ja se bar tješim da sam ih rodila trojicu, od svakog ostalo 10-12 kg pa to je to
evo nas ipak
http://www.babababies.com/gateway.cfm?siteID=18094
Previše sam tašta i egocentrična da ne bih reagirala:
cure, razvodnile ste topic - ako sljedeći postovi ne budu odgovarali na pitanje iz naslova, ode pod ključ.
Ili smo sve već rekle?
(To ja zato što se u zadnjih 20 postova ne spominje moje ime)!
da da ovo se malo pretvorilo u chat. btw ima li chata na rodinom portalu, ako nema trebali bi ga dodati pa se nadjemo i procavrljamo u realnom vremenu a da to ne ostane zabiljezeno pa se ne trosi dragocjeni serverski prostor
Rodin forum nema chata - zamišljen je kao edukacijski, ali si povremeno dozvoljavamo ovakve izlete kao što je ovaj topic.
Ima jako puno foruma koji su i stvoreni za brbljanje, razbibrigu i razmjene raznih informacija, pa možeš pitati cure koje su i tamo aktivne.
da se vratim na temu, ja odgovorno tvrdim da andrea izgleda kao studentica prve godine! nitko ne bi pogodio da je mama u godinama. :ceeer:
i da zadovoljim drugi uvjet:
apricot
apricot
apricot
apricot
apricot
:ceeeeeeeeeer:
lidija, pogledala sam slike na drugom topicu.
Dakle, ja sam tebe zamišljala kao visoku i tanku, tamne guste kose svezane u niski rep, tamnoputu sa krupnim tamnim očima...
A kad tamo...
Meni se ipak cini da ce ovaj topic kad tad dostici i prestici ZPB.
Osim ako tamo ajvica ne ubaci u sestu.:cer i namig:
A Apricot je cangrizava jer joj se priblizava rodjendan.
e dille, dille (razocarani smajlic), sad ce ga sigurno zatvoriti... he-he-he...dille prvotno napisa
da, još deset dana...
A, da vam kažem, ajvica bi mogla konkurirati za mrs Croatia - stvarno lijepa i mlada mama.
Zamišljala sam je s potpuno kratkom kosom (ježek) i nekako svu štapićastu i špičastu, pomalo muškobanjastu, a ona prava damica...
i meni se približava.....
ja sam mislila s 20 da su ljudi sa 34 već lagano za eutanaziju![]()
kad evo i mene u taj klub
btw ja sam se s apricot prije čula nego je vidjela i znala sam da je iza tog zvonkog glasića jedna jako draga osoba
dille prvotno napisa
Ajviiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni misle da će ugroziti ovim topicom naš topic ZPB!!!!!!!!!!!! :smajlić se kotrlja po serveru i urla od smjeha:
Dille, PRVI ZBP topic imao je preko 30 strana, a u koliko smo nastavaka publicirane, nećemo pričati!!!!![]()
Tu moram istaknuti: mame ZPB su diplomirane lajavice i ništa ih ne može zaustaviti!!!!!
Maria, razočarala si me... Bila sam uvjerena da ti je tajni hobi kuhanje i da je Jamie Oliver prljavi diletant u usporedbi s tobom. Tc-tc-tc...maria71 prvotno napisa
trebala sam se registrirati kao Lukrezia B.
a mommy -plesačica je za mene zbog nika ista Maja Pliseckaja.....
znači stalno u baletnoj suknjici i na vrhovima prstiju
Mamma San, slucajno sam naisla na istom ovom podforumu na Lovrine slike...predivan je maleni! Koliko kose....
A i tebe sam skicnula i smrzla se....:smajlic na izboru za missCro glasuje za Mammu San:
Dille, slatkišu moj, ma jeli se ti to meni "upucavaš"??? (:šerlok holms smajlić pronicljivo gleda Dilledille prvotno napisa
![]()
![]()
ma znam i ja sam chatala saatima na početku svoje internetske ere al men se chata s ovom ekipom. jel ti to mene apri hoćeš otjerat negdje daljeapricot prvotno napisa
apricot prvotno napisa
:smajlić bez komentara jer je umro od smijeha kad je pročitao "damica":
a štapićasta sam bila... nekad... :ceeer:
mamma san! je l' vidiš kako su naivne! trk na zpb istrkeljati barem dvije stranice, zakazale smo u zadnje vrijeme!
sviđa mi se tvoj opis mene kakva nisam....apricot prvotno napisa
al ja sam sebi super i kakava jesam sa svojih 156 cm i isto toliko (skoro) kilograma. ja sam zaboravila da treba oduzeti 100 ili čak 110 pa imati 56 ili nedaj bože 46 kg.
prosvijetlite mene tupavu, što je ZPB?dille prvotno napisa
je, je , ajvi...trčim na trkelj...
PS
jesi skužila kako nam se upucavaju..mali ti misica, pa malo ja...i tko se upucava? dille, autorica foruma, i apricot, gazdarica od ZPB??? Ili nas hoću zavadit, pa da odustanemo od ZPB ili nas začatavaju na krivom podforumu s ciljem prestizanja rekorda ZPB?? (:sumnjičavi smajlić vrti glavom lijevo - desno i upitnik mu lebdi iznad glave: )
:smajlic ne moze doci k sebi i prstom pokazuje u potpis u kojem stoje imena TROJE djece, sto bi samo po sebi bilo dovoljno da se iskljuce bilo kakve istospolne sklonosti:mamma san prvotno napisa
Mislim stvarno... a mozes ti, Mamma San, ponijeti i titulu mrsParanoja...mamma san prvotno napisa
Dille, ziva bila jog hiljadarku godina... Hajde nam posalji svoju fotkicu, te fotkice djecice. zeno, ne drzi me u neizvjesnosti. Hoces da se prijevremeno porodim od radoznalosti (hi, hiii)
zimsko-proljetne bebe 2004, trenutno locirane na 1-3. bez konkurencije najbrbljavija skupina baba na forumu - u početku smo išle na desetke stranica, a onda nam je lutonjica stala na kraj.lidija_33 prvotno napisa
dvalj:
Malo mi se sve pošemerilo u postu, no mislim da se kuži koji dio je moj odgovor..
Aaaa, ti si ta!dille prvotno napisa
Samo ti sanjaj, nema šanse da nas stigneš!
mamma san, zar ne kužiš da te provocira da se još više raspišeš!
A što se tiče Lovre - MM je izjavio da mu je to najslađe djete (nakon Nike naravno) :hihihi nadam se da tweety neće svraćati tu:
Pčelice, samo se ti nadaj da Tweety nije skužila....sve ti ona vidi...a onda smo fasovale i ti i ja!!!!
Mislim da ste svojim chatanjem dokazale da je sve na temu pogadjanja kako tko izgleda ZAVRSENO...
Uskoro ce ovaj topic biti ZAKLJUCAN![]()
misajvi; samo da znaš; zaljubljena sam u tebe do kraja života.ms. ivy prvotno napisa
![]()
meni su ajvi i brunda uvijek bile curicke i uvijek sam mislila da su slicne,onak sitne,plave,miroljubive : lol :
A ja kao da nista nisam rekla o chatanju
Zakljucavam topic... Ova rasprava je zavrsena.