-
Kako ja ne mogu na kraj s ucenjem...
uzela sam zenu koja uci s oskarom... bila sam uvjerena da ja mogu shendlat oskara i da ce ono sto mi doma radimo biti dovoljno, ali pokazalo se da on mene uopce ne dozivljava
on je za razliku od melite, oduvijek bio totalno nezainteresiran za bilo kakvu edukaciju... iako sam ja oduvijek doma donosila hrpe vjezbenica i svakakvih slikovnica s raznoraznim zadacima, printala sve i svasta s neta - njega to nikad nije zanimalo duze od 3 minute, a i onda je napravio sve na ofrlje
sad je drugi razred i citanje mu je u banani, ja mu nadjem zanimljive i kratke price, sve isprintam, donesem doma i kazem ajde procitaj i on meni NECU, stisne zube i gleda u plafon
kaj da mu radim???
dodje mi da iz koze iskocim, ali KAK da ga natjeram da cita ak on n.e.c.e.???
ja sam procitala hrpetine knjiga i jezim se na pomisao da ga citanje ni malo ne zanima
pisemo zadacu i pofajtamo se za 5, mak. 10 minuta jer sam ja pogledala u krivom smjeru, javila se na telefon ili mu rekla da mora SAM procitati zadatak jer nema nikakvog smisla da mu ja citam ili sam objasnila na krivi nacin (nemas pojma, uciteljica mi tak ne objasnjava...
)
uglavnom - nikako nije islo da ja radim s njim
mozda je problem sto smo mi preslicni tj. obdva lakozapaljivi i ne malo puta su letile pernice, olovke i knjige po sobi, sto s moje sto s njegove strane iako sam ja sjela pisat zadacu totalno skulirana, spremajuci se psihicki na to cijeli dan - on je jednostavno strucnjak za natjerat mene da poludim
mozda je problem u tome sto me uopce ne dozivljava kao nekoga tko mu doista moze i zeli pomoci
pojma nemam
znam samo da sam se nasekirala zbog svega toga
kako je oskar, koji ide na boravak, poceo sve vise zadace donositi doma jer ne stigne napisati u skoli, a i to sto tamo napise je blagi uzas odlucila sam uzet zenu koja vec drugu godinu radi s klincem od mog buraza i sad se gorko kajem sto to nisam napravila vec na pocetku prvog razreda
kad sam rekla oskaru da ce dolazit zena koja radi s njegovim braticem prva mu je reakcija bila - ma bas me briga... n.e.c.u. ja ucit s njom
ja si mislim ma da, bas ces ti odlucivat o tome i presutim
za 3 dana pita on mene... a di je ona... a kad bu dosla
ja
i evo bila je u subotu, malo ga je iztestirala i zakljucila da mu fale neke osnove iz prvog razreda
dala mu je da ispise cijelu abecedu za zadacu (jer pise ocajno... opce nemres skuzit koje je koje slovo...) i dosla je opet u srijedu i nastavili su s edukacijom
uglavnom - super je odreagirao na nju :D :D
jako se trudi napisat sve sto mu zadaje i aktivno sudjeluje i veseli se sto ce ona dolazit svaki dan
mene srce boli sto nisam uspjela s vlastitim djetetom postici to da sjedimo i pisemo zadacu ko sav normalan svijet, ali kaj cu... a i veliki je to udar na nas budget, ali ne mogu dozvolit da nije u stanju pratit nastavu jer stalno s necim zaostaje - imam skroz dosta problema i bez toga da je on los u skoli
i eto
tak mi imamo instrukcije u drugom razredu OŠ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma