Mhm, ne znam. Valjda imam smisla za tako nešto, ali to nikad ne bi izašlo na vidjelo da nije bilo hude sile.fegusti prvotno napisa
Prilike su me na to natjerale i situacija u kojoj smo se našli. A i nismo bili sami... Zahvalna sam mnogima koji su nam pomagali - odgajateljici u vrtiću bez koje bi puno kasnije detektirali deficitarni sluh našeg sina, liječnicima s Merkura i Rebra, logopedima iz Suvaga i izvan Suvaga, a sada učiteljicama.
Kreativnost sam do udaje rješavala kuhajući i pišući kuharicei sl. Sad ne stignem, bar ne u tolikoj mjeri.
Eh, da... Rješenja koja sam smislila bila su dobra za naše probleme i sigurno nisu primjenjiva za svakoga. Ako nekome pomogne naše iskustvo, bit će mi drago...
A koji put treba pomagati i na drugi način - ovako kako je Mukica to riješila (kapa dolje). OSOBA koja s djetetom uči jako je važna karika. Ranije sam i ja znala davati instrukcije (za stariju djecu i mlade) i pomagati drugima u učenju, ali sad ne stižem i nemam "sape" za to više... Isto tako, možda će i za moje sinove kasnije biti potrebna neka druga osoba kao pomoć u učenju.
Kako god bilo, roditeljski je zadatak da nađu najbolje rješenje za svoje dijete.