Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dobro jutro trudnice!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Dobro jutro trudnice!

Ajmo jedan topic na kojem ćemo se javiti svako jutro, podijeliti neko novo iskustvo, nabrojati što smo već sve pojele, kako smo spavale, kako se osjećamo danas i sl!

evo za početak:
    dobro jutro drage moje, noćas opet buđenja pred jutro i odlazak u toalet i onda ne mogu više zaspat. a ako se slučajno okrenem na lijevi bok upali se Dominikov alarm: mama tu mi dođi da te mogu gledat... pa se onda opet moram okrenut prema njemu da me izljubi i zaspe.

doručak sam smazala putem do posla u autu i već kontam šta ću za ručak. jučer me nije bolio stomak, napokon sam počela obavljati kućanske poslove i od kad sam ušla u drugo tromjesječje zbilja se bolje osjećam.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Super ideja za topic!
    Citiraj božana prvotno napisa
    noćas opet buđenja pred jutro i odlazak u toalet i onda ne mogu više zaspat
    Da ne bi prošao jedan dan da se kod nas nešto ne podudara, evo da potpišem ovo. Iz tog razloga sam se probudila 15 minuta ranije, pa sam se i spremila i krenula toliko ranije i na kraju (jer nije uopće bila gužva na cesti) došla na posao već u 7,10 :shock: , 20 minuta prije početka radnog vremena, k'o mračnjak, prva prvcata u zgradi...

Inače, moje svako jutro započinje čokolinom u šalici- nikad prije nisam jela čokolino u šalici, ali sad mora biti tako i nikako drukčije. S posebnom žlicom. I tako svako jutro. Inače ne funkcioniram. Smlavim ga već u 6,10, čim otvorim oči. Paše mi toplo odmah ujutro, onako malo rjeđi, to mi dođe umjesto kave.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj božana prvotno napisa
    Dominikov alarm
    Skužila sam sad da se tvoj sinak se zove kao mm. 8)

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja se digla u 5 za 20 :shock:
    I nema šanse nazad, nikako zaspat...a ništa, upalila si mirisnu svječicu, spremila doručak..laganini se oblačila...
    Vozila do posla 20 min, inače treba 45..prije svih gužvi. Došla pola sata ranije

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jutro trudnice!
    I ja se probudila u 5 i 30, prošvrljala po forumu, a onda se opet odlučila vratiti u krevet! TAman kad sam zaspala probudio se Sebastijan spreman za novi dan!
    Sad me u dučanu pita prodavačica kolko još velim ja 3 tj., a ona meni : "Nečeš ti tolko izdržati gotova si već!????? :shock: :?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja dosta dobro spavam. Jedino ujutro kad se probudim, a trbuh sav izobličen koliko mi je sila mokriti, sve me boli.

A trbuh navečer! :shock: Moj Bože, još nisam napunila 12 tj., ali me toliko napuhne što god pojedem, valjda se cijeli nakuplja tokom dana (iako mi je stolica uredna), pa navečer izgledam ko da sam najmanje u 5. mj.

Apetit mi se srećom nešto malo smanjio, više za gablec ne smažem puni tanjur i ostanem gladna.

P.S. Nekak se bojim da bi ovaj topic mogao stopama sličnih...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

E da zaboravih još napisat da sam prije odlaska na posao morala odigrat i jednu partiju crnog petra!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

dobro jutro tj, dobar dan!
    ...ah to noćno mokrenje i 3x na noć a trudna sam 11 tjedana!
    Na komplikacija sam pa spavam i do 9-10,popijem si malo kave i kod mene je lješnjak čokolinino obavezan-baš mi prija!
    Jučer sam bila na kontroli vidjela sam moju bebicu-glavicu trbuhić nogice rukice i srčeko ma preljepo,još sam pod dojmom i presreta sam.Strah je prisutan ,iza mene je 1 spontani i 1 vanmaterična trudnoća,svaki put kad idem na WC strah me dali ću ugledat na papiru krv,i svaki put doživim olakšanje,Ne želim paničarit ali to je jače od mene!
    pusa svima

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobro jutro - dan!
    Ja već dvije noći gotovo ne spavam (imate li vi ružne snove?- moji nemaju veze sa zdravim razumom!), pa sam danas već poprilično strgana! Danas sam napunila 32.tj.
    Za doručak- kruh,maslac, pekmez i Activia.
    Sad - banana i 2 mandarine.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Eto i mene,

Obzirom da sam na cuvanju trudnoce, da nemam jos djecice i da sam velika spavalica-meni je dan poceo prije cca sat vremena.

Popila sam ono FUJJJ zeljezo nataste, i tek si sada skuhala malo kave.Svrljam po forumu i citam vjesti o Pukanicu.Razmisljam sto skuhati za rucak i kako utrositi dan!

Što radite cure koje ste na cuvanju a nemate djece!Jeli vam dosadno?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro jutro i vama

Nazalost ova tema nece prezivjeti jer ide u smjeru chatanja i stavljanja svih mogucih i nemogucih pitanja na nju. A to smo jos davnih dana ukinuli i za sada ne mislimo vracati.

U skladu s tim, ja cu je zakljucati.

Ako imate nekih komentara, obratite se ili meni ili moderatoricama ovog podforuma.

Hvala na razumijevanju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •