Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: smije ocat?

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno smije ocat?

uglavnom,imala sam jedan dan radič na salatu,samo ocat kao začin i dok sam ja spremala ostali dio ručka samo sam čula hrskanje,kad ono moj sin lijepo sa tanjurom salate sjedi i jede. :shock: kad sam mu pokušala oduzeti mračni predmet želja imao je tantrum stoljeća.pošto mu očito paše tako jako kiselo,zanima me da li on uopće smije to jesti u ovoj dobi (18mj) i koliko?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Iva OBOŽAAAAAAAVAAAA! zelje na salatu. :/
    Nema tu ne znam koliko octa, koristimo jabučni, ali tu i tamo kad imamo zelje na salatu, dam joj malo da jede.
    Iskreno da li smije ne znam. Rekla bih da ne bi to trebao biti neki problem.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imoj obozava sve sto je kiselo krastavce, paprike, kiseli kupus nestaje pred njim.
    Ja mu bas i nedam da to jede strah me zbog zelucica da mu ne naskodi.
    Mozda je najbolje zacinit salatu sa maslinovim uljem i samo mrvicu octa to je njima kiselo dovoljno , bar mislim

baps avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mala mrvica prvotno napisa
    Mozda je najbolje zacinit salatu sa maslinovim uljem i samo mrvicu octa to je njima kiselo dovoljno
    Potpisujem!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne sjećam se točno kad je Leona počela s tim, ali ona je toliko voljela kiselo da bi polizala list salate, vratila ga u zdjelu, uzela drugi i tako redom

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da,hahaha,to je otprilike tako bilo i kod nas,dio poliže,dio pojede,dio opet na "kiseljenje"u posudicu...hehe...mislim da mu stvarno jako paše,pa ću mu povremeno dati onako kako ste napisale..treba iskoristiti "zelenu fazu" jelte.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi koristimo vecinom maslinovo i mjesto octa limunov sok...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •