Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: pomoć

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno pomoć

Nadam se da će mi netko ovdje moći pomoći. moja je cura stara mjesec dana i nakon uspješnog početka dojenja dogodilo nam se puno ružnih stvari te smo morali prestati dojiti. ja moram piti određene tablete i ne smijem dojiti više. malena je dobro prihvatila adaptirano ali imam problem sa cicama. ja naime imam jako puno mlijeka te ne znam kako zaustaviti proizvodnju. koliko se izdajati da se one prestanu toliko puniti? užasno me strah da me dobijem upalu. ujutro sam već počela osjećati bol i kvrgice. pomozite, molim vas!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga anamarie, najbolje će te savjetovati naša educirana ekipa na SOS telefonu za dojenje.
    Nazovi ih na 01 61 77 520 i 091 22 77 220.

radnim danom od 15 do 21
    vikendom i blagdanom od 9 do 21

Sretno

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sad imam ja jedno pitanje iako se ne tiče mene .
    Dosta sam nailazila da žene ne smiju više dojiti zbog tableta koje uzimaju, što mi ima logike, ali da se one ne mogu riješiti mlijeka niti nakon mjesec pa i duže. Zanima me, zar ne bi mogle izdajajući se izbacit taj otrov ili što već na taj način i onda nastavit dojit :? . Naravno pod uvjetom da beba želi nastavit cicat.
    :?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa
    sad imam ja jedno pitanje iako se ne tiče mene .
    Dosta sam nailazila da žene ne smiju više dojiti zbog tableta koje uzimaju, što mi ima logike, ali da se one ne mogu riješiti mlijeka niti nakon mjesec pa i duže. Zanima me, zar ne bi mogle izdajajući se izbacit taj otrov ili što već na taj način i onda nastavit dojit :? . Naravno pod uvjetom da beba želi nastavit cicat.
    :?
    teoretski to je moguce, no zavis o puno faktora- duzini terapije, jacine terapije, starosti djeteta, mogucnosti majke (psihicke, fizicke, realne...)
    nije lako sav taj period odrzati laktacju izdajajuci se i onda jos proci relaktaciju. uz sve to gore navedeno i uz jaku volju bitna je i podrska

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •