Više mi ništa nije jasno, pa tražim stručnu pomoć. Dakle, imam Hondu jazz kupljenu prije 10 mjeseci. Malac sad treba preći u AS od 9-18 kg i htjela bi kupiti duo plus. Honda ima svoje sjedalice i navodno su to duo plus (iako na njima piše honda) i skupe su do bola, no one nemaju treću točku osiguranja. Serviser mi kaže da je oni dobe samo kao postava sa isofix-om. Da li je to moguće?
Sa druge strane, ako bi kupila duo plus kupila bi je sa TT-om. Naravno da serviseri ni prodavači nemaju pojma da li jazz to ima ili ne, pa sam otvorila knjižicu koju sam dobila sa jazzom i tamo je nacrtano i napisano da ima dvije niske priključne točke (to je isofix) te da ima dvije priključne točke na oba gornja kraja prtljažnika. Nacrtano je i objašnjeno da kroz to ide pojas se priteže prema uputama proizvođača. Dakle da li je moguće da se TT u jazzu nalazi na krovu prtljažnika a ne u prtljažniku?

, pa sam otvorila knjižicu koju sam dobila sa jazzom i tamo je nacrtano i napisano da ima dvije niske priključne točke (to je isofix) te da ima dvije priključne točke na oba gornja kraja prtljažnika. Nacrtano je i objašnjeno da kroz to ide pojas se priteže prema uputama proizvođača. Dakle da li je moguće da se TT u jazzu nalazi na krovu prtljažnika a ne u prtljažniku?
Odgovori s citatom