Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: jako osjetljiva koža

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno jako osjetljiva koža

jako osjetljiva koža moju kikicu prati, čini mi se otkad je rođena. ljeti joj na licu (na jagodicama) suha, crvena, i sitni prištići - pretpostavljam od sunca, ali i zimi isto tako - valjda od hladnoće :/
    koža po trbuhu, tokom cijele godine, joj je gruba kao šmirgl papir, ma koma totalno suha, a na leđima na dva mjesta isto područja suhe kože kao neki lišajevi.
    e sad, bili smo mi kod naše pedice koja nam je rekla da mažemo tijelo sa aderma-mlijekom, koje nam je koliko-toliko pomoglo ali nikad nestalo.
    isprobavala sam par krema za lice ali ništa da nam pomogne. imate li kakav savjet, ili da ipak odemo dermatologu?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Probajte još koju kremu, npr A-dermu onu gušću, ne sa pumpicom, baš kremu, pogotovo po zimi, ili probajte Stelatopiu od Mustele, i kupku i kremu. Za lišajeve je nama super pomogla Wolf basis krema.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Stelatopiju smo isto koristili..daj mi reci krema Wolf, jel to neki dr. Wolf? mislim da mi je pedica i nju spomenula zadnji put da probamo.
    gdje se prodaje?

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: jako osjetljiva koža

Citiraj nely prvotno napisa
    ...
    koža po trbuhu, tokom cijele godine, joj je gruba kao šmirgl papir...
    Probaj kremu LinollaFett. Bila je 80ak kuna.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je A-derma super (ove druge nisam probala). Mi koristimo i kremu i mlijeko i kupku.
    Meni ponekad znaju po nogama izbiti crvene suhe ljuskave flekice (recimo vrsta dermatitisa zbog suhoće kože) pa mi krema brzo pomogne.
    Probaj za lice neku cold cremu npr. Avene.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

hm, ne znam da li je Wolf dr. Wolf

http://www.medvergleich.de/Preisverg...ETT-100+G.html

ovo je Wolf baza, tj. ta krema koju smo mi kupovali, kupi se u apoteci. Nama je bila spas za lišajeve. Inače mislim da možeš pokušavati sa bilo kojom neutralnom kremom, za zimu su bolje masnije.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nas je pedica upravo radi toga slala dermatologu i ići ććemo pa ćemo vidjeti ...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Belobaza, najjeftinija al ima isti učinak kao i A-derma i sve ostale. Rade ju u apoteci i inače je baza svih krema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •