Malo si predugo na ovom forumu da ne bi bila svjesna situacije u dobrom djelu hr. rodilišta, kad se radi o žutici. Ovo mi je najviše upalo u oči, i dalje od bijesa uglavnom nisam čitala, jer užasno sam osjetljiva na to, pa kad ti tako postaviš pitanje, zvučiš kao da optužuješ baubu što nije mogla dojiti.Loryblue prvotno napisa
Za sve ostale tvoje odgovore,Nisam očekivala ovakvu neosjetljivost od tebe. Možda i jesi u nekim stvarima u pravu, ali gdje se tvoja humanost izgubila putem (ako je je i bilo)?
bauba, vrlo brzo nakon što sam rodila zadala sam si životnu misiju u kojoj ću svima (ponajviše onima na SD, a zatim i sebi), pokazati da se može drugačije. Tako da apsolutno razumijem što si još uvijek puna ovakvih tužnih pitanja. Evo, sad sam u 12. tjednu, nabrijana sam na porod, i općenito na boravak u bolnici. Što će na kraju biti? Ne znam, tko živ, tko mrtav da o tome piše.
čokolada, izvrsna usporedba!

Nisam očekivala ovakvu neosjetljivost od tebe. Možda i jesi u nekim stvarima u pravu, ali gdje se tvoja humanost izgubila putem (ako je je i bilo)?
Odgovori s citatom