i ja sam I.put imala negativno iskustvo ali samo od jedne sestre dok su druge bile ok, a ova je poznata da iz generacije u generaciju rasplače rodilje.
I da rasplakala me grubo uzevši dijete, koje nije htjelo cicati (valjda je bilo sito) i koje mi je druga sestra prije odložila pored mene i rekla neka ga samo milujem, znači uzevši ga i grubo nataknuvši opet na cicu s pitanjem zašto ne dojim? a dijete u plač, iznenađeno od silne gruboće i uzme ga nakon 10min. (a trebao je biti 45min.) i kaže samo recite ako nećete dojiti i ode.......
Plač, zovem muža i ne vjerujem...........ali pošto ne odustajem lako e neća ona mene sa strahom da nije ona u smjeni u šest dana nema koju pozu nisam isprobala kako ne bih naučila pravilno dojiti......
budila se u 2h ujutro i izdajala kad su se napunile, njezinoponašanje i je dalo snagu za borbu.......naravno nismo sve takve...........u SPOMEN NA NJU DOJILA SAM 2G.

I nije mi palo na pamet opet tamo ne roditi i sjetila se ona mene, pa kaže (a ja u strahu) a to je mali plavi bio (jedini od svih crnih na carskom) aaa i muž vam je zgodan, sjećam se.........
I tada sam shvatila (ne opravdavam ju) ali to je njoj bio jedan loš dan, netko ju iživcirao (nemojte reći da smo svi uvijek i baš uvijek jako ljubazne s kolegama, strankama).........i da me drugi put gledala sasvim drugačijim stavom..........

Naravno to nije opravdanje, ali da sam ja na njezinom mjestu, ja nemam živaca s ljudima , radim s papirima, a na tom radnom mjestu moraju biti žene dobre ko kruh, čeličnih živaca ali to nije nigdje tako, na žalost....i ja bih prolupala kada bi jedna rodilja rekla (iz vlastitog iskustva) a zakaj hrane moje dijete pa se ja moram izdajati, dok iz druge sobe druga kaže ajoj a zakaj je ne hrane pa pala je na težini, a zakaj ovo a zakaj ono............i niti jedna rodilja nije doslovno poslušala babicu kad joj je savjetovala npr. izdajajte budu vam se cice upalile, pa krivo dajete cicu djetetu, pa budite ga ne smije spavati na cici od kad dođe na nju mora nešto i pojesti........i ja sam frendici govorila i nudila kremicu za rane na dojci i odbijala ju je, pa sam im govorila odite se izdajati dijete vam ne pojede koliko vi puno imate miljeka i većina dobila upalu.......
Ja sam svjesna uvjeta bolnica ali i različitih karaktera ljudi pa tako nitko nije savršen!!!!