Citiraj meda prvotno napisa
Citiraj petarpan prvotno napisa
ne. krivo. Felix je mislila na to da iz rodilišta nemaju feedback. Nikakav. pa ni negativan. Dakle, ako nema negativnog, pozitivno je. Nitko se nije žalio.
pa zali se ti, nitko ti ne brani. ionak otkad znam za tebe non stop se na nesto zalis
a osim što se stalno žalim i uvredljiva sam, poprilično

Odgovor na quotano, zapravo nema nikakve veze, ali kad već idemo OT- meni nikad nije palo na pamet da netko može toliko biti iziritiran mojom forumskom pojavom do te mjere da " prenosi" nešto što se dešava većinom van ovog foruma, u zatvorenoj skupini ljudi, koja se među ostalim poznaje i dijeli dobro i zlo. To što sam ja toliko naivna pa mislim da se forumskim "prijateljicama" iz te zatvorene skupine smijem požaliti na nesretne okolnosti koje me prate to je samo stvar moje percepcije. I hvala ti. Otvorene su mi oči.Mada bih više cijenila da mi se to otvoreno kaže tamo di je tome i mjesto. Ovako je to ružno.Pomalo nisko. Valjda sam i ja previše "očekivala" od tebe...
Al ono što ima veze s mojim postovima na istu temu je ovo- ja sam "kukala" skupini ljudi za koju sam mislila da me razumije i da mi je draga, na van sam se borila sama.
Paralela- u rodilištu sam kukala mužu preko telefona, tamo sam se borila sama.