-
Odra, nisam u toku, otkud si ti? Jel planiraš ić u Rijeku? Ja sam iz Zg-a i mislim da će i naša druga beba udahnut riječki zrak kad izroni (još je nema, ali se planira proizvodnja za 11 mjeseci
), pa ih od srca preporučam. Sestra Silvana je tamo zadužena za porode u vodi i slobodno ju nazovi (al mislim da treba zvat ujutro, oko 9-11, ak se dobro sjećam). Totalno je simpa i susretljiva!! Ako imaš neke nedoumice, mislim da će te ona razoružati. Nalazi bi trebali bit ok, a što to točno znači radije pitaj njih. Ja sam, npr. malo prije termina otkrila vražju klamidiju
ali je doc u Rijeci rekao da bi to trebalo bit ok pošto sam uzela summamed (ja sam to protumačila kao, da trebaš danas rodit pustili bi te u vodu jer je s. to najverojatnije ubio, ali ti radije napravi ponovo test. Što i jesam i bilo je sve ok.).
Svaki put mi se isprepliću osjećaji tuge i bijesa kad čujem 'anegdote' iz razgovora u Petrovoj o porodu u vodi (a i na druge teme se čuju biseri). To je, nažalost, dokaz da smo mi u mentalnom kontekstu ipak još daleko u kamenom dobu.. Al tješim se da ide nabolje. A da i ne spominjem koliko je blago imati Rijeku..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma