-
Evo ja uspjela roditi u vodi. Prekrasno je bilo - sretna sam da sam uspjela prirodno, u vodi do kraja i da je sve završilo savršeno. Smetalo me par sitnica ali u usporedbi s prvim porodom pod dripom i na stolu ovaj je bio rajski. Smetalo me:
1. prejako svjetlo (ali sam svjesna bila da je to ipak klasično rodilište i tražiti ih da ugase svjetla ravno je ludilu)
2. smetao me dr koji je tu i tamo dolazio i plašio me dripom ako se trudovi ne pojačaju tako da sam češće mislila na njega i da li će opet doći umjesto da uronim u svoj svijet i potaknem jačinu trudova
3. voljela bih da nisu pupčanu odmah prerezali i da sam duže držala kraljicu u vodi na dojci
4. voljela bih da kad sam izašla iz vode da su mi duže dali kraljicu i da nisam bez nje nakon toga bila gotovo 4 sata ako ne i duže, da nije bilo cura sa mnom u sobi prošvikala bi skroz....
Na kraju se curica rodila taman sa dolaskom zore u 5.20 h - baš kad je zloćo od dr htio dati drip, šalim se, bili su divni prema meni i imam razumijevanja za njihov medicinski stav, mada mi je neostvaren san potpun prirodan porod u recimo prirodi..... I babica je bila divna, kad je došla poslije 5h nekako mi je dala snagu da "potegnem" i bilo mi je drago vidjeti je. Hvala im. Sretna sam!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma