-
Kikibella,
Ne treba se ništa naručivati, samo dođeš tamo. Najbolje što ranije ujutro (oko 9). Ako hoćeš nešto pitati i dogovoriti se, probaj zvati 051 658 444. To bi trebao biti broj od prijemnog šaltera u ambulanti.
Da li imaš već sve nalaze koji su potrebni? Da li na uputnici piše "pregled radi poroda u vodi"? Ja sam bila nekoliko puta tamo :/ Uglavnom prvi put sam napravila samo običan pregled jer nisam imala svježi bris na klamidiju (unatrag zadnja 2 tjedna ili tako nekako). A zvala sam unaprijed da pitam i dobila info da je bitno samo da bude od ove trudnoće. To isto vjerojatno ovisi i kome dođeš. Meni su tad ugl rekli da trebam imati uputnicu baš za pregled za porod u vodi. Onda sam imala problema da napravim bris jer mi je gin bio na godišnjem a doktorica koja ga je mijenjala je rekla da ona može to raditi samo za svoje pacijente i da mi uostalom nema na temelju čega napraviti, jer ta pretraga nije indicarana mojim stanjim a iz Rijeke nemam ništa napismeno. Tak da mi je jedva dala uputnicu pa su mi ne kraju naravili bris u Rijeci.
Tako da ako nemaš nalaze spremne, vidi sa svojim gin dal ti ih oće napravit ili će htjeti da ti napišu u Rijeci šta treba. Moj gin bi mi sve napravio bez problema da je bio tam. I ako nemaš frišku klamidiju, ponovi za svaki slučaj.
Što se doktora tiče, tamo nema nigdje nekog stalnog rasporeda, a pogotovo nije to nigdje izvješeno. Moglo bi se pitati, ali meni se nije dalo gnjaviti, a ionako nije nešto bitno tko te pregleda, samo da nije neki baš neugodan lik. Mene su odmah pitali kad sam rekla da sam iz Zagreba, da li bi ja porod u vodi. Čak ni na porodu nije doktor toliko bitan, koliko primalja. Ona je s tobom, meni je to bio jedan od glavnih razloga za porod u vodi, jer na njemu su primalje koje su okrenute prirodnom porodu, i moja je bila fakat super. Doktorica koja me primila je djelovala prilično obeshrabrujuće i dosta mi je pokvarila pozitivan stav s kojim sam krenula u porod. No, imala sam plan poroda i oni su ga se svi nastojali držati i prilično su ga ozbiljno shvaćali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma