Pokazuje rezultate 1 do 50 od 269

Tema: Porod u vodi (II.dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    macaklinka? avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Yummy_mummy, gdje si rađala? Kako si uspjela roditi četveronoške, mene su u Rijeci odmah upozorili da izgon prakticiraju isključivo na leđima?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

totalno sam neupućena, jel još uvik stoji da samo u Rijeci postoji porod u kadi??? Danas sam dobila info da kadu imaju i u Splitu, al je ne koriste (?!? ), jel takva situacija i u Zagrebu, da postoji npr kada na sv.Duhu i dr rodilištima al je ne koriste..?
    volila bih rodit u vodi/kadi, splitsko rodilište mi je najbliže ( al eto oni izgleda imaju al ne koriste ) , u biti kninsko rodilište mi je najbliže al imam premalo info o tome kakav je stav osoblja po pitanju osobnog plana poroda i prirodnog poroda, sviđa mi se jedino što je zaista mala gužva i nikad nije krcato, u Zagrebu mi je mama pa bi bilo jako zgodno da postoji opcija poroda u kadi ( nešto sam tu na ovoj temi čitala da ima u Petrovoj al u negativnoj konotaciji? ), a Rijeka daleko i nemam tamo smještaja :/ makar zvuči najidealnije za ono što želim ..termin 23.1.2015 a ja u strahu da se može desiti da snijeg zatrpa ceste :s
    molim informacije za pomoć, unaprid fala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •