Ne znam kako stoje stvari u Rijeci, ja sam radjala u vodi u Petrovoj, prvi put bez problema, drugi put sam namjeravala ali mi nisu dopustili.
Moja ginekologica mi je savjetovala sve te briseve itd. napraviti oko 37. tjedna. U prvoj trudnoci sam radila sve privatno pa nije bilo problema, u drugoj sam isla u Petrovu (trebas imati uputnice) i ispalo je da nalazi nece biti gotovi tako brzo, (a izgledalo je da se prerano otvaram, pa mi je bilo bed da ce doci porod a ja bez nalaza) tako da sam one koji nisu bili gotovi napravila ponovno privatno. Na kraju su me izbacili iz kade zbog prevelikog trbuha i ocekivanja djeteta preko 4000g, tako da mi nisu ni trebali.

Raspitaj se koliko u Rijeci treba vremena da nalazi budu gotovi (ako se dobro sjecam u Rijeci zahtijevaju manje tih nalaza) pa si onda racunaj.

Sto se tice najavljivanja, mislim da nikad nije prerano. Nazoves, raspitas se o svemu, mozda te pozovu da pogledas kadu (mene jesu). U krajnjoj liniji kad ti budu rekli koje pretrage trebas napraviti, pitas ih i kad je optimalno.