Eto ja i drugi put odradila rijecku kadu! Ani je imala 3620g i 51cm. Opet bez epiziotomije!!! :D (babice Zeljka ).
Odgovori na neke prijasnje postove: epiduralna ne moze u bazen kombinaciji. Ili ovce ili ovo drugo . Drip se moze dati. Meni su na oba poroda busili vodenjak tako da i to funkcionira. Radjaona ide u preuredjenje, ali koliko sam cula ideju kako je zamisljena, mrakkkkk!. Imati ce vjezbaonu sa loptama, nesto tipa predradjaone gdje ce ici mame i tate pa imate hopsanje, druzenje i tulum all in one. Ovo za velike bebe po mojoj logici je zbog toga jer one izazivaju svojom velicinom i tezinom potencijalne komplikacije pri porodu. A bas vadjenje iz kade na stol i nazad ili obrnuto nije nesto sto je super varijanta. Barem meni nije bilo pod trudovima, a mogu misliti kak to izgleda kad bebac zapne.
Ja sam u kadi imala sportski elasticni topic, tek toliko da mi cice ne vise na izvolte. Meni zbog komotnosti, nis drugo. Znam da ce sad netko reci da sam bila i golog dupeta i isto vrijeme pa mi nije smetalo. Nemrem to objasniti.
Kazu babice da je puno cura golo, stoga kako je koga volja i sto je najbitnije kako se same bolje osjecate.