Kako koji doktori. Ja sam imala podrsku od mojeg (privatnog), ali sam naletila na par doktora-pacijenata (ali psihijatrijskih). Jedan me je u Vinogradskoj "ohrabrivao" rijecima da posto ja idem u Rijeku. I rekao doslovno:"Znate da vam taj porod u vodi i onak nis ne znaci, osim kaj su navodno trudovi malo laksi." On kao probao pa zna kako boli i ja sam uvijek bila u uvjerenju da poanta svega u porodu i je da bude cim bezbolnije a da ne naudi djetetu. Odgovorila sam mu da izmedju ostalog nisam bila rezana, odgovor je bio za oglasne ploce: "Ni mi ne rezemo svaku! O, pa vase je imalo 3860g, bogme lijepa tezina baz epiziotomije." Sta da vise pricam, osim da vec dugo nije netko toliko sam sebi pljuvao u usta s tak velikom znanstvenom titulom. Ja sam osobno veliki prkos od zene i nema boga da me netko odgovori od mog nauma, pogotovo ako sam provela prekoprevise sati citajuci literaturu o tome. Definitivno nisam zazalila ni prvi ni drugi put.
Po pitanju bakterija u urinu, mislim da je najbolje da nazoves sestru Silvanu Tomic u radjaonu od ponedjeljka do petka ujutro i savjetujes se iz prve ruke s njom o tome.