Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 55 of 55

Thread: Pitanje za učiteljice i profesorice. I trebam Vaš savjet.

I meni je čudno. Samo što ne znam gdje provjeriti. Jer ja u nekim stvarima moram podučavati i tumačiti zakon onima kojima je posao vezan uz zakone.

kljucic's Avatar

Ha, to ti je tako. Ja sam morala isto objašnjavat da imam pravo rascjepkat roditeljski dopust.
    Pitaj u nekom sindikatu, možda.

nevenera's Avatar

stvarno nemam pojma, ali kod nas se baš pazi na to. nas za jezike ima dosta, imamo oko 900 učenika, tako da više manje sve radimo isto - 20 sati u nastavi je minimum i onda još do 24 se ide. neki imaju dopunske i dodatne te razredništvo, neki čistu nastavu. 25 je prekovremeni. to znam jer su mi jedne godine plaćali taj jedan sat.

Osoblje foruma Mimah's Avatar

Zar nije za jezike 21+2? Ja imam 20 sati u nastavi i još 3 dodatne i dopunske. Za hrvate 20+2, mi i matematika 21+2, a ostali 22+2. Čini mi se daje tako. Nisam sigurna, ali ja sa svoja 23 sata imam punu satnicu i tako mi je bilo ovih nekoliko godina što radim.

nevenera's Avatar

je, norma je 21 + 2. no koliko znam ako svi imaju normu, onaj "zadnji" može imat i do 19 ili 20 sati u nastavi. npr nas ima 7, nas 6 ima punu a zadnji može i s 19 sati u nastavi imat punu normu, kao i mi.

Page 2 of 2 FirstFirst 12