-
I meni je čudno. Samo što ne znam gdje provjeriti. Jer ja u nekim stvarima moram podučavati i tumačiti zakon onima kojima je posao vezan uz zakone.
-
Ha, to ti je tako. Ja sam morala isto objašnjavat da imam pravo rascjepkat roditeljski dopust.
Pitaj u nekom sindikatu, možda.
-
stvarno nemam pojma, ali kod nas se baš pazi na to. nas za jezike ima dosta, imamo oko 900 učenika, tako da više manje sve radimo isto - 20 sati u nastavi je minimum i onda još do 24 se ide. neki imaju dopunske i dodatne te razredništvo, neki čistu nastavu. 25 je prekovremeni. to znam jer su mi jedne godine plaćali taj jedan sat.
-
Osoblje foruma
Zar nije za jezike 21+2? Ja imam 20 sati u nastavi i još 3 dodatne i dopunske. Za hrvate 20+2, mi i matematika 21+2, a ostali 22+2. Čini mi se daje tako. Nisam sigurna, ali ja sa svoja 23 sata imam punu satnicu i tako mi je bilo ovih nekoliko godina što radim.
-
je, norma je 21 + 2. no koliko znam ako svi imaju normu, onaj "zadnji" može imat i do 19 ili 20 sati u nastavi. npr nas ima 7, nas 6 ima punu a zadnji može i s 19 sati u nastavi imat punu normu, kao i mi.