-
Ovi nedavni slučajevi mafijaških obračuna nemaju nikave veze s građanskim pravima. Odnosno, hoću reći oni nisu rezultat neke anarhije na nivou građanskih prava, pojedinaca...već samo i jedino imaju vezu s vladajućom strukturom kojoj se s izručenjem Zagorca gaće tresu...
Nemam namjeru dozvoliti ukidanje vlastitih sloboda i prava, niti kada bi to imalo smisla, već jedino što i dalje mislim raditi jest žestoko (gdje mogu i stignem) kritizirati one zbog kojih nam se sve ovo događa.
Zgrožena sam sa svime što se događa posljednjih godina, ali to je nama naša borba dala...
Frustrira me to što se kao pojedinac protiv gore navedenog mogu boriti jedino na dan izbora, a još je gore kad nakon objave izbornih rezultata shvatim da sam bila u premaloj manjini.
Ovo što se događa nije djelo nekih zlih vanzemaljaca, kriminalaca koji su došli od neznamkuda, koje smo uvezli, već su to svakodnevni sudionici hrvatskog političkog života izabrani od hrvatskog naroda. To je škvadra koja nam se smiješi na drugom programu hatevea kad su prijenosi sjednica sabora, legitimno izabrana voljom mnogih pojedinaca...To me izluđuje.
Ako niste primjetili, oni kreću u konačnu i odlučnu borbu protiv mafije i organiziranog kriminala...baš me zanima kako će sami sebe pohapsit....
Tako da ovaj teorem po kojoj bismo se mi svi trebali nečega odreći u ime sigurnosti i boljeg nam sutra, ima smisla samo ako se odreknemo Njih.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma