Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Pedijatar u Osijeku

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Pedijatar u Osijeku

Tražim pedijatra/icu, nije važno u kojem dijelu gradu.
    Važno mi je da će nas ako je dijete bolesno poslati na vađenje krvi (a ne odmah prepisati antibiotik).
    Voljela bi da je to osoba koja je nasmijana i koja se obraća djetetu, a ne namrgođeno obavlja rutinski svoj posao.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne znam koga bih ti preporučila. Svi su manje više isti. Svakoj žene iz priča imaju zamjerke, ali i pohvale. :/

Bitno je kako se i ti postaviš kod pedijatra, ma kakav on bio. Ja sam bila s mojima kod dr. koja je nedavno otišla u mirovinu. Uvijek sam s njom vodila male ratove ali i najčešće pobijeđivala. Ako sam ja na nečemu inzistirala niije me mogla ne poslušati, jer to je moje pravo. Čak i na lijek koji bih joj usmeno rekla da želim da dijete dobije jer sam se konzultirala sa specijalistom. Čak je pristala i na moje inzistiranje za necijepljenjem(naravno uz moj potpis).

Sad je umjesto nje nova, mlada liječnica. Ja ju osobno poznam i stvarno sam se iznenadila kad sam ju vidjela u ordinaciji. Nadam se da ću i s njom moći kao i s ovom prije. Ali to sam ja.

Sve moje prijateljice klince vode ili kod dr. Jović ili dr. Petrov ili dr. Vouk. Sve su podjednako iste, ako pričaju.

Kod kog ste sad?

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I dr. Danilović s Bosutskog često hvale.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo kod dr.Petrov Križanović u žutom naselju i jako sam zadovoljna.nije paničarka, ima super pristup djeci , a sve do sad postavljene dijagnoze su bile ispravne.što se antibiotika tiče ne prepisuje ih samo tako i često nas je slala da prije napravimo KS (čak mi ide na rku i uvijek napiše "hitno"na uputnicu tako da se ne moramo gužvati sa bolesnima nego odemo kad ema gužve i kad uspijemo urin uhvatiti kod kuće u vrećicu i prvi smo na redu)Moram napomenuti da ne poznajem osobno dr. i da to nisu nikakve protekcije...Super je i što ima dvije odvojene čekaonice (zdravi i bolesni),sestra je susretljiva i može ju se nazvati i tel zatražiti savjet ili s dr. opopričati preko tel...ja imam samo riječi hvale za dr.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo kod dr. Danilović, ok je što se tiče pristupa djeci (za razliku od recimo dr.Vouk kod koje smo bili jednom na zamjeni) - lijepo s njima razgovara, pokušava ih animirati da ne skuže pregled, ali mi se čini da je možda malo "laka" na antibioticima. Doduše, mi smo bili dosta zdravi pa smo samo jednom dobili "sirupić" bez KS, nismo ga uopće pili, ozdravili za dva dana... Ono što znam je da je dosta njezinih kolega hvale da je stručna.

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ivancica, znam da je važan pristup, ali kad mi dijete bolesno i dođemo kod nje i očekujem da mi ona kaže što trebam raditi, ipak mislim da je ona stručna osoba. Nebi htjela inzistirati na vađenju krvi ako ona po nečem drugom vidi da je potreban antibiotik.
    Ali više od tog mi smeta njen pristup. Dijete je lako osvojiti, malo da joj se nasmije, da joj nešto kaže, koja šala..... ne ništa....
    Dok je bila na godišnjem je Sara dva puta bila bolesna, prvi put smo išli kod zamjene a drugi put u dužurstvo, obje pedijatrice su bile jako ljubazne, jednoj je čak prestala plakati....
    Mi smo kod Dr. Mišir, prije su je svi hvalili ali u zadnje vrijeme stalno čujem pritužbe.
    ivancice, kako se zove ta mlada lječnica? Krizmanić?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Doktorica Bojana Petrov-Križanović je odlična i stvarno sam sretna što smo kod nje, sjajna je s djecom, roditeljima sve lijepo objasni, ma imam samo pohvale za nju.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

naša je dr Danilović i super je zaista,puna razumjevanja i strpljenja pregledati gotovo nemoguće grlo i sestra je super isto nasmijana i vedra....odite na probni razgovor

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Glas za Bojanu! Super je!

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Imam jedno pitanje...

za nekoliko dana trebam roditi i zanima me kad je uobičajeno javiti se pedijatru (odmah po rođenju ili :? ) i da li oni mogu odbiti pacijenta (ako su npr. prepunjeni).

Mislim da ćemo i mi ići kod dr. Petrov.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Budući da još nemate odabranog pedijatra, javiš se prije tog prvog pregleda (koji bude s mjesec dana starosti bebe) kako bi se dogovorili za pregled i da provjerite jel primaju nove pacijente (mislim da s tim ne bi trebalo biti problema).

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Beta prvotno napisa
    Budući da još nemate odabranog pedijatra, javiš se prije tog prvog pregleda (koji bude s mjesec dana starosti bebe) kako bi se dogovorili za pregled i da provjerite jel primaju nove pacijente (mislim da s tim ne bi trebalo biti problema).
    Hvala!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I mi smo kod dr. Petrov. Do sada nismo bili bolesni pa nemam iskustva a sto se tice pristupa djeci, odlicna je. Sto se tice pristupa roditeljima isto je vrlo susretljiva i kod nje nema glupog pitanja. To mi je super

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Dizem temu... ima li ijedan pedijatar u osijeku a da prima nove pacijente???

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ivana.sky, pretpostavljam da ste u medjuvremenu nasli pedijatra. Kojeg? Moje dijete je kod dr. Livije Ceher Ebner u centralnom dz i jako sam zadovoljna zasad doktoricom, a sestrom posebno.

Poslano sa mog HTC Desire 200 koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •