kudri prvotno napisa
Jučer smo proživjeli najstrašniju scenu...stavila sam sina (4,5mj) na prematalicu...odjednom je počeo negodovati, zaplakao i problijedio. Digla sam ga, a on sav klonuo, blijed, usne bijele i kao da će zaspati! Protrnula sam od straha, zvala u suzama supruga...Nudila cicu, nije uopće mogao vući, samo otvarao i zatvarao okice, nakon nekog vremena kad je krenulo mlijeko je počeo vući i dolaziti sebi...užas!! sve trajalo oko 5 minuta, s time da je u tom čudnom stanju bio minutu-dvije.
Odjurili smo na hitnu, sve ok, dobrog stanja, krva slika dobra. Kažu da može biti psihosomatski - nešto se naljutio jako i ostao bez zraka...TO mi je čudno jer se nije imao na što naljutiti. Kažu da se to bebama zna dogoditi, bez da se ikada ponovi, a i otkrije uzrok...
Naravno, sad sam užasno zabrinuta...ne mogu izbaciti iz glave tu scenu njega na mojim rukama...
Zvala danas pedijatricu, kaže da ga promatram...može nas ako želimo poslati na dodatne pretrage...
Jel se dogodilo išto slično kome od vas, tj. vašim bebabama i naravno da se više nikada nije ponovilo?!
Samo me nemojte plašiti, takve komentare ne želim jer sam prestrašena dosta ionako.