-
-
Bubekica
long time no see 
Bas je dugo proslo. Javim ti se.
Marta, bas to. Iako je pametnica, ipak ima dvije godine iako pokazuje i dobru emocionalnu inteligenciju zadnjih 6mj. Necu reci visoku jer zna biti skrta na emocijama pogotovo jer je tek nedavno pocela ih iskazivati.Tipa baka je tek nedavno dobila prvu pusu, tek nedavno mi je rekla moja mamica i zagrlila me itd...sada ispravno koristi volim te, lijepa si mi, daje puse, zagrljaje(rijetko ali daje) draga je prema malim bebama,rasplace se kada vidi da peseka buba npr u dokumentarcu, samoj sebi kaze da je zgodna kada si stavi spangicu. Ili kada si obuce nekaj kaj joj se svidja. Sama oblaci hlace/strample i papuce/cipele.Voli oblaciti sekino/moje pa paradira po kuci sa nekoliko majica/haljina na sebi. Obozava one gumbice na kopcanje, zna po pola h kopcati i raskopcaavati bracinu duksu npr. Valjda je to na cekanju jer se sve drugo razvija. Ima jednu foru na koju nemres ostati ravndodusan: primi me sa obje rukice za lice i kaze: slusaj me,pa udah... samo majo, majo komadic cokojade, pljiiiiz. A ako ja kazem ne, e onda je problem
Iako svaki dan isto, ona trazi a ja ne dam do iza rucka. Covjek bi pomislio da ce zapamtiti a zna reci tko joj je kupio kockice na ljeto.
BB, i mi ne koristimo termin da je zlocesta osim kada nam izleti nego govorimo da njeno ponasanje nije ok. Nekad kazem nemoj biti bezobrazna a ona meni kaze:Hocu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma