Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Žalba na rješenje o povratu poreza

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Žalba na rješenje o povratu poreza

Zanima me postoji li neki rok na rješavanje žalbe vezane uz povrat poreza? Naime, MM je dobio povrat među prvima, negdje u 5. mjesecu, no nije uvažena olakšica na mene kao nezaposlenu i bez ikakvih prihoda iako smo priložili dokumente i dali popunjenu por. prijavu. MM se u roku žalio, međutim, žalba nije riješena do dana današnjeg.

Do kolovoza nismo zvali, odn. čovjek koji mu je preuzeo žalbu napisao je krivi broj, a MM nije skužio pa je okretao krivi, onda smo našli pravi broj pa nije bilo referenta zaduženog za to, dobili smo neku kontrolorku koja je pogledala papire i čudila se zašto to nije riješeno te da će biti uskoro jer je situacija čista (njihov propust). Sad je listopad, prije dva tjedna sam opet zvala, referent se čudom čudio kak to nije riješeno jer nema nikakvih prepreka (mi nemamo nikakvih drugih olakšica, osim mene i djeteta), no i dalje ništa. MM je slušao kad sam zadnji put ja bila razgovarala s referentom i kaže da je isti takav razgovor i on vodio s njim par tjedana prije.

Prošle godine je bila apsolutno ista situacija i žalba je bila riješena u roku nekih tjedan-dva-tri.

Kaj ja uopće mogu još napraviti osim svako malo zivkati i voditi iste razgovore??

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Možda otići lično i naći referenta koji bi trebao riješiti problem i obratiti se. Jer ipak kada se pojaviš licem u lice, drugačije je.

Isto tako, ako opet dosta brzo ne riješe slučaj, onda napiši pismeno i pošaljli im i navedi da si bila lično itd.

Nadam se da ćete brzo riješiti sve to!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo ja tek prije 5 dana dobila povrat, a nikakvih problema/zavrzlama nisam imala...mislim da kad imaju problem, stave ga sastrane, za kraj, a ako se jos zagubi par puta...bit ce, taman za Bozic

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

to se zove šutnja administracije i ako ćete fakat ići u postupak onda reci da ti napišem daljnje korake

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da napomenem da JOŠ NISMO DOBILI POVRAT!!

Prije dva tjedna nazvala sam kontrolorku našeg referenta da preispitam gdje je zapelo. ONa je bila ljubazna, ali mi je zvučala pomalo unezvjereno. Izgleda da referent ima nekakvih privatnih problema. Ona kaže da se sjeća našeg rješenja, da ga je potpisala, da će provjeriti što se s time zbiva i javiti nam se. Još se uvijek nije javila, a mi ništa nismo dobili. :conf :conf

Stvarno više ne znam što bih mogla napraviti??

Inače, MM je OSOBNO bio kod referenta negdje oko 10.11. i ovaj je rekao da je riješeno. :/

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Baš svašta. Ali ne iznenađuje me.

Jednom su meni isplatili nekih 50 kn a radila sam tada na ugoore o autorskom djelu i nisam bila uzdržavani član obitelji isl, pa sam trebala dobiti preko 5 000. Prvo sam otišla k referentu da saznam po kojoj osnovi su zeznuli a kad smo ispitali i skužili napisala sam žalbu. Čekala zatim mjesecima da bi mi tip rekao da me čekaju da dođem

Drugi put nikako da dobijem rješenje i nazovem, a žena mi veli kako je "slučaj" sa strane i čekaju me da se javim jer mi fali još jedan dokument. A uvijek napišem i broj telefona.

Toliko o njihovoj ekspeditivnosti.
    Odite opet k njima..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •