-
Žalba na rješenje o povratu poreza
Zanima me postoji li neki rok na rješavanje žalbe vezane uz povrat poreza? Naime, MM je dobio povrat među prvima, negdje u 5. mjesecu, no nije uvažena olakšica na mene kao nezaposlenu i bez ikakvih prihoda iako smo priložili dokumente i dali popunjenu por. prijavu. MM se u roku žalio, međutim, žalba nije riješena do dana današnjeg.
Do kolovoza nismo zvali, odn. čovjek koji mu je preuzeo žalbu napisao je krivi broj, a MM nije skužio pa je okretao krivi, onda smo našli pravi broj pa nije bilo referenta zaduženog za to, dobili smo neku kontrolorku koja je pogledala papire i čudila se zašto to nije riješeno te da će biti uskoro jer je situacija čista (njihov propust). Sad je listopad, prije dva tjedna sam opet zvala, referent se čudom čudio kak to nije riješeno jer nema nikakvih prepreka (mi nemamo nikakvih drugih olakšica, osim mene i djeteta), no i dalje ništa. MM je slušao kad sam zadnji put ja bila razgovarala s referentom i kaže da je isti takav razgovor i on vodio s njim par tjedana prije.
Prošle godine je bila apsolutno ista situacija i žalba je bila riješena u roku nekih tjedan-dva-tri.
Kaj ja uopće mogu još napraviti osim svako malo zivkati i voditi iste razgovore??
-
Možda otići lično i naći referenta koji bi trebao riješiti problem i obratiti se. Jer ipak kada se pojaviš licem u lice, drugačije je.
Isto tako, ako opet dosta brzo ne riješe slučaj, onda napiši pismeno i pošaljli im i navedi da si bila lično itd.
Nadam se da ćete brzo riješiti sve to!
-
evo ja tek prije 5 dana dobila povrat, a nikakvih problema/zavrzlama nisam imala...mislim da kad imaju problem, stave ga sastrane, za kraj, a ako se jos zagubi par puta...bit ce, taman za Bozic
-
to se zove šutnja administracije i ako ćete fakat ići u postupak onda reci da ti napišem daljnje korake
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma