Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: što ako je mama bolesna?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno što ako je mama bolesna?

Što ako se npr otrujem hranom, pokupim neku bakteriju ili nešto sl? Mislim, postoji li neka takva ili neka druga "zdravstvena situacija" koja bi utjecala na dojenje ili zbog koje dojenje ne bi bilo preporučljivo?

Pitam jer mi je neki dan bilo toliko uzasno zlo i imala sam povišenu temperaturu uz druge (popratne) pojave i ono, jedva sam dojila dijete..i tad sam se uopće i sjetila da zapravo nemam pojma jel dijete moze preko mlijeka nešto pokupiti ako je mama bolesna (tu najviše mislim na neke bakterijske i virusne infekcije ...)

Sorry ako je pitanje glupo, ali eto..palo mi na pamet da pitam

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ako je mama pokupila zrakom prenošene bakterije ili viruse, ona će ih zrakom prenijeti na dijete, bez obzira dojila ili ne

ono šta je extra plus kod dojenja je to što mama razvije antitijela na trenutnu bolest i beba dobije "pojačanje" svom imunosustavu

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Samo ti doji. Opasne su jedino spolno prenosive bolesti...

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    ono šta je extra plus kod dojenja je to što mama razvije antitijela na trenutnu bolest i beba dobije "pojačanje" svom imunosustavu
    Ovo mi je još jedan veeeeliki plus za dojenje. Nekako sam opuštenija u prvim mjesecima kad je beba najosjetljivija, jer znam da preko mlijeka dobiva antitjela.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Thanx cure
    Pretpostavila sam i sama, ali kak se veli: tko pita, taj ne skita!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dok dođu simptomi trovanja ili bakterije beba je već dojila tko zna koliko puta...pa onda nema smisla prekidat dojenje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •