Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Greške u rješenju za SRV- ignorirati ili ne?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Greške u rješenju za SRV- ignorirati ili ne?

U nadi da će sve skoro završiti nisam sigurna trebam li istjerivati mak na konac i tražiti ispravke u rješenju koje sam primila od CZSS-a.
    Kao prvo, rješenje mi je bilo ubačeno u kaslić neki dan bez da je itko od obitelji potpisao - vjerojatno je to učinio poštar?
    U prezimenu mi se konstantno provlači krivo slovo - na par mjesta je točno, krivi kućni broj - uvijek, kriva godina mog rođenja, još nekolicina gramatičkih grešaka.

Ljuta sam jer se nalaz/mišljenje zagubio između jednog i drugog centra pa sam već zbog toga zakinuta za 4 tjedna. Ionako su mi priznali samo 6 mjeseci, tj novo vještačenje u ožujku 2009.

Moje pitanje je upućeno pravnicima:
    1. Trebam li inzistirati na promjeni grešaka?
    2. Hoće li mi se u čekanju ispravljenog rješenja pomaknuti dan pravomoćnosti?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hop, ima netko od struke?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što ti je to SRV?

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Re: Greške u rješenju za SRV- ignorirati ili ne?

Citiraj maxi prvotno napisa
    U nadi da će sve skoro završiti nisam sigurna trebam li istjerivati mak na konac i tražiti ispravke u rješenju koje sam primila od CZSS-a.
    Kao prvo, rješenje mi je bilo ubačeno u kaslić neki dan bez da je itko od obitelji potpisao - vjerojatno je to učinio poštar?
    U prezimenu mi se konstantno provlači krivo slovo - na par mjesta je točno, krivi kućni broj - uvijek, kriva godina mog rođenja, još nekolicina gramatičkih grešaka.

Ljuta sam jer se nalaz/mišljenje zagubio između jednog i drugog centra pa sam već zbog toga zakinuta za 4 tjedna. Ionako su mi priznali samo 6 mjeseci, tj novo vještačenje u ožujku 2009.

Moje pitanje je upućeno pravnicima:
    1. Trebam li inzistirati na promjeni grešaka?
    2. Hoće li mi se u čekanju ispravljenog rješenja pomaknuti dan pravomoćnosti?
    1. pa ako su tvoja prava povrijeđena naravno da moraš uložiti žalbu.
    2. ne neće... pravomoćnost nastupa kako je navedeno u riješenju a o pravomoćnosti o kojoj ti govoriš se u Upravnom postupku zove konačnost.

Ovako, mene brije nešto što je bitnije. Tko je potpisao Rješenje i koji ti je dan prijema rješenja (kada si ga našla u kasliću) i koliko ti je rok za žalbu (što piše u uputi o pravnom lijeku) ???

ajmo korak po korak

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

SRV= skraćeno radno vrijeme

očito je poštar sam potpisao (makar znam da ne smije) 21.10.
    rok za žalbu je 15 dana od primitka, znači od 21.10.+145 dana= 05.11.?

meni nije u interesu žalit se jer sam jedva dočekala da napišu rješenje, ali mi je glupo ignorirati očite pogreške kao što je krivo slovo u prezimenu, kriva godina rođenja, krivi kućni broj.
    podaci o djetetu su točni i sve što je boldano i što mi se zapravo odobrava je napisano bez greške.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ispravci u rješenju, tj pisanje novog rješenja s novim potpisom ravnateljice NE ODGAĐA KONAČNOST
    u CZSS-u će sve ispraviti

meni tema više ne treba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •