Evo, mene zanima da li i vaši dogodišnjaci, od 2-2,5 godine rade iste stvari kao i moj, i je li to normalno? Npr.kada je bolessno hoće cijeli dan da se nosi samo od tate, npr. boli ga zubić, svaki put kada ga zaboli traži tatu da ga nosi, i tako cijeli dan. MM veli da više nema snage, da jednostavno više ne može, mada je na bolovanju, mali ima 15 kg.čak ga i ja nosim, mada sam u 38 tjednu trudnoće, ako ga tata ne nosi dobiva histerične napadaje plača, i to mora ga nositi, ne ležati s njim, dok on ne kaže ( mali ) da hoće leći, osim toga lijek mu ni u snu ne mogu normalno dati , sam neće, neki sprej za zube, moram na silu, pa plače histerično, opet povod za svađu između mm i mene, jer sam ja kriva što opet hoće da se nosi, čim sam mu ja stavila lijek na silu. Inače neće obuć jaknu kada ide u vrtić, a vani hladno, tek uz nagovaranje i da ja ne idem nikamo ako on se ne obuće, neće se obući za vrtć ujutro, tek ako tata ide s njim i mora ga nositi do vrtića i iz njega , neće uopće hodati uz tatu, samop nositi i neće se presvuć ujutro iz piđame, koju mogu obuć samo ako ga kupam taj dan., pa čak i tada ne, već hoda gol po stanu dok ne zaspe, onda ga tek obućem u snu i stavim, pelenu, inače neće niti se obuć u piđamu nikad , nego ostane spavati u robi iz vrtića, samo donji dio skine, neće si mijenjati pelenu, tek navečer prije spavanja, pa je pokakan poslije vrtića ponekad cijelo vrijeme, neće si izuti cipele poslije kada dođemo iz vana, pa skače u njima cijelo vrijeme po stanu, do negdje navečer, neće si oprati ruke poslije vrtića i parka, pa tako jede sa zmazanim, tek možda predvečer, ili navečer nekako jedva.
Uglavnom, ja sam doma jer sam trudna, mm je na bolovanju trenutno, možda zato neće u vrtić?
jel to normalno? on ima 2 godine i 4 mj.Netko zna?