-
Evo, hoće prati ruke, ali kada jednom uđe u kadu da mu promijenim pelenu i usput opere ruke, on hoće i ostat u njoj tako da se svaki dan kupamo.
Pelenu kada neće pronmijeniti, ja je sada jednostavno skinem dok on stoji( hlače i pelenu), uz njegovo manje protestiranje i bacim. I onda kažem fuj kako je sada guza bekina, idemo brzo pod tuš oprati guzu i on ide, jer ne voli biti gologuz u spuštenim hlačama i prljave guze. Ali kada uđe u kadu ne da se van , pa se kupamo. Lijek mu dajem na silu kroz špricu, jer sam neće popiti, mada mu ponudim i kažem da je to mali sokić.Svaki put koprcanje i plač( mm mu drži ruke , ja ulijevam). Cipele je večeras sam skinuo ali tik pred odlazak u krevet navečer, ja sam rekla idemo skinut cipele i ninanana, začudo ih je skinuo, što me začudilo.
Jaknu hoće obuć,ali ne u kući nego vani, ja mu prije kažem, dobro, onda ćemo obuć kada dođemo van, može, i on komne i veli da.Jedino kada fakat nije zima neće. Evo sada barem malo surađuje. Bio je kod bake i njoj isto neće obuć jaknu u kući, već vani i to mi je rekla pred njim, tako da sada oblaći jaknu vani i meni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma