-
evo, tek sam sada uspjela doći do računala. kao prvo hvala vam svima za savjete!!! :D po noći i pred spavanje dok je jako umoran uvijek dobro i mirno sisa, no zadnja dva dana je prehlađen pa kroz noć imamo problema sa papanjem jer ga muči začepljeni nosić. večeras ću mu probati ukapati malo svog mlijeka u nos... mislim da mu se čak događa skok u razvoju jer traži dojku puno češće kroz dan, a i po noći.. da, i nisam napomenula da imamo dudu varalicu koju sad skoru i ne koristimo pa mu je dojka zanimljivija i čini mi se da zbog toga mirnije papa. mislim da mu se čak događao i nekakav "štrajk" jer je bio zbunjen. duda se davala i kad treba i kad netreba. za sada je sve ok, nadam se da će tako i ostati. što se tiče ogrlice, nekada dobro dođe, ako je raspoložen za nju, a ako nije, mama smišljaj nove ideje za zabavu i smirenje. uvijek ga dojim u mirnoj prostoriji i uglavnom zamračenoj, paše mu dok mijenjamo položaje za sisanje i počeo mu se sviđati moj lančić, pa mu je trenutno bolji od šarene ogrlice. i da, od prekjučer dulje doji, ne traje sve 2-3 min. ako netko ima iskustva, a vjerujem da ima, sa začepljenim nosićem, molila bih ga da mi napiše koji savjet...veliko hvala i pusa svim forumašicama od mame i Luke!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma