Results 1 to 2 of 2

Thread: Preporuka za kolica

Default Preporuka za kolica

Već sam sama sebi dojadila koliko se predomišljam oko kolica. Naime, imam kolica od prvog djeteta Chicco 3u1 i OK su mi, samo već zezaju kod sklapanja, jer sam ih i ja već kupila rabljena, a dosta smo ih koristili s prvim djetetom.
    Nego, meni treba sistem 2u1, AS i kišobran, da se lako sklapaju i rasklapaju, da NISU TEŠKA, to mi je glavno. Ona bi služila meni kad idem u grad gradskim prijevozom, dakle: vlak, bus bez mjesta za kolica, tramvaj.
    Premišljala sam se između Graca i Maxi cosi citi. Oboje imaju zamjerku. Graco za sklapanje, čini mi se da su i sklopljena kabasta i nezgodna za unijet u javni prijevoz i još u drugoj ruci bebu u AS. Maxi Cosi su mi OK zbog male težine naspram drugih, ali su mi nekako preotvorena i nezaštićena. Ipak je zima pred nama.
    Jel imate nekih boljih opcija?

Ja bi uvijek uzela bebe comfort. Ja imam Loola i prezadovoljni smo. Mogu okretat sjedište i dok je Ema unutra. Kad se sklope ne zauzimaju puno mjesta. Da kupujem kolica opet, uzela bi ona Trek - sa tri kotača, zato da se možemo nesmetano šetati i po Sljemenu i neravnim terenima i da mogu rolati. Materijal od kojeg su napravljena je odlične kvalitete, imamo godinu dana, a kao novo je!
    Autosjedalica za bebu je fantastična jer ju nisam morala buditi kad bi mi zaspala bilo u kolicima, bilo u vožnji autom. Samo sam ju selila i ona je nesmetano pajkila! :D I imamo kupolu sa kabanicom za kišu, tako da nam vjetar i kiša ništa ne mogu!
    To je sve!