JOOOJ! Ne znam je li ovo pitanje ili jadikovka, ali ako imate savjet dobro bi mi došao jer sam jako zabrinuta.
Moja L. ima 6 mj. Do prije mj. dana bila je zdrava mala curica. Unatrag 30 dana dobila je prvu temp. upalu ušiu i začepljen nos. Pedijatrica nam je lijepo prepisala antibiotik, kapi za nos (ipak sam kupila aqua maris), i kapi za uši. Pili smo antibiotik 8 dana kako nam je rečeno i sve se smirilo. Međutim nakon 5-6 dana sve se je vratilo u još jačem intenzitetu i dobila je mali osip i crvenilo na pipici. Tada sam se sjetila da sam ja osjetljiva na antibiotik i da nisam niti pomislila da će i ona biti. Da vam ne detaljiziram nakon antibiotika obavezno trebam kuru vaginaleta.
Uglavnom sa temp. upalom ušiju, začepljenim nosom i sada i upaljenim spolovilom vratile smo se nakon 15 dana u ambulantu. Ja govorim da je to kod mene tako i tako, a pedijatrica će meni pa možda joj je onaj antibiotik bio malo pre jak, ali moramo to riješiti njime jer temp. i upalu ušiju nećemo drugačije riješiti. I frk ona nama novi "blaži" antibiotik . L je to je popila i sada dole ima odvratnu gnojnu upalu. sve upaljeno, zakuhano puno rana i jučer navečer je opet dobila temp. i stalno se drapa po ušima. Poludit ću.
Evo sada smo došle iz ambulante držim recept za novi antibiotik i ovoga puta u paketu idu i dvije antibiotske masti za donji problem. Da li da odem do bolnice, ali do tamo imam 50 km. što i nije bitno nego kada me sestra pita adresu pa skuži da sam došla iz daljeg mjesta (za njih) nepotrebno, napast će me da dramim i neka je izambiotiziram još malo.
Luda sam više ne znam šta da radim ona plače i plače, a ja joj ne uspjevam pomoći.
Ima li na forumu koji doctor/ica.
ZAR ZAISTA 3. ANTIBIOTIK U MJ. DANA.