Moj stariji klinac se već tjednima veseli maškaranju, a sad je ispalo da u vrtiću neće biti ništa od toga.Znate li za kakvo događanje u gradu na tu temu? :?
Moj stariji klinac se već tjednima veseli maškaranju, a sad je ispalo da u vrtiću neće biti ništa od toga.Znate li za kakvo događanje u gradu na tu temu? :?
Kak to da neće biti ništa u vrtiću? Jesu li dali neko obrazloženje???
Naši su lani u školi nešto prigodno imali na boravku (u redovnoj nastavi ne, ali učiteljice su se snašle...).
Inače, jedino što smo lani vidjeli u gradu bilo je u McDonaldsu (slučajno smo se zatekli na nekom rođendanu) ali nadam se da će netko preporučiti štogod bolje...
Mi to sebi organiziramo doma - sam svoj majstor!
Kaže teta da je prošle godine dobila po nosu od ravnateljice jer da to nisu naši običajiPeterlin prvotno napisa
, a osim toga, moj klinac želi masku preko lica što i inače u vrtiću ne dozvoljavaju jer se klinci onda boje. I mlađi brat ga se boji zamaškaranog u bundevu!
![]()
Mhm, bolje se ne svađati... ali to da ta proslava nije naš običaj jednostavno nije točna. Moja baka je to još radila (nosili su bundeve okolo, doduše bez kostura i duhova, vrlo jednostavno ali prigodno) prije 80 godina! Samo se kod nas na to zaboravilo u doba neke druge države, he he he ...
Već sam pisala o tome ovdje: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=68114
Nema veze. Organizirat ćete nešto doma (moj nećak svake godine ima garaža-party za cijelu ulicu) i bit će sve ok! A mlađi se neće bojati bundeve ako bude svjedočio cijelom postupku izrade (takvo je naše iskustvo)!
na http://udruga-odgajatelja-kampanel.blog.hr imate par fantastičnih ideja kako Party napraviti doma....
Ja sam danas nešto načula na radiju da
Importane centar i Galerija nešto organiziraju.
Ali nisam zapamtila točno kada.
ima nešto u petak u 18 u king crossu. pogledaj na njihovoj stranici.
Importanne galerija bi mi odgovarala. A doma :/ . MM je prošli tjedan imao ročkas, mali štrumpf će slijedeći pa mi se ne da imati još jedan rusvaj u međuvremenu. Radije bih ih nekud odvela.
Zasad to izgleda ovako: veliki navuče masku-bundevu na glavu a mali vrišti makar zna da je to braco.
cure da li je netko isao u zoo
http://www.zoo.hr/hr/novosti-i-dogad...rakadabra-zoo/
mi smo isli na noc sismisa, jos i danas prica o tome, ali ne znam da li bi ovo bilo pogodno za jednu znatizeljnu cetverogodisnjakinju, pa mi trebaju dojmovi
tek sad vidim da je za djecu od 7 godina, aaah brzopletost![]()
Navodno HNS organizira Halloween party večeras na Trgu bana Jelačića u 19h. Zna li netko nešto više?
zumbulmama, u nedelju. 2.11. u kinu mosor imas halloween party za malu i veliku djecu, to ti je taman blizu![]()
od 16-21.
ja cu doci sa svojima pa se mozemo i upoznati![]()
Još me samo prosvijetli, gdje je kino Mosor? :?
zvonimirova 63zumbulmama prvotno napisa
Otkud ti ta informacija? Proguglah i ne nađoh ništa. :?mikka prvotno napisa
nema na webu, to su moji frendovi dobili koncesiju na koristenje tog prostora. sigurno je tamo, ne brini![]()
Jel ziher otvoreno za javnost? Da mi se klinci ne razočaraju.![]()
je, 100%. kod mog starog su se printali flyeri, pa sve znam![]()
samo vi dodite. i svi koji hoce. od 16 nadalje. bit ce i besplatnih sokova za djecu.
i mi, ali otisli smo vec oko pola 7 jer smo morali jos nes obaviti pa metnut klince spavati. kak vam je bilo? jesmo se vidli mozda?
Mi smo bili od 6 do 7. Sigurno smo se vidjele. Moj mališan je bio obučen kao bundeva, a stariji brat je imao "bundevu" na glavi, ali mu je smetala pa ju je brzo skinuo. Čujem da će tamo svake nedjelje biti takvo događanje za klince. Moji su baš uživali i pošteno su se izdivljali. :D
a kako možemo saznati hoće li biti neko događanje svake nedjelje? I temu?
zumbulmama, ti si ona sa narancastom kosom?
sjecam se da sam vidla klince. ne znam jesi ti mene skuzila.
gitulja, ako hoces mogu javljati na ovom topiku, ili otvoriti novi.
evo saznala sam. dakle,
svake nedelje od 16-20 disko za klince s karaokama.
uskoro ce se moci saznati raspored i ostalo na webu kina mosor, javit cu kad web zazivi![]()
super!
mogu li i trogodišnjaci na karaoke?
znam da svi mogu uci, bilo koje dobi (moji su 2,5 godine i 6 mjeseci), a vjerojatno mogu i pjevati, ako hoce![]()