Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: grize se

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno grize se

ok ,zadnja dva puta je sjedio u kadi i igrao se, bio naslonjen na koljeno i gleda na koljenu otisak-crveni, pa opet...ja slazem ves, on se i dalje igra, ja pogledam on zuri u kojleno i kaze--au boli me gle...j apogledam crveno...pitam sta si radio? kaze ugrizo sam se????!!!!!!
    j agledam i ne vjerujem...rekop sta je tebi??!! pa to se ne radi...i trac trac trac

drugi puta eto ga opet gleda u crveno koljeno i ugrizo se-napomena nigdje drugdje ne grize sebe ili nekog drugoga.....poludila sam i izurlala sam se-krivo!!ali nisam se mogla zastaviti
    onda sam rekla-ma znas sta ajde sada grizi i drugo koljeno pa te vodimo u bolnicu i graj, ako zelis i ja cu ti pomoci gristi-daj meni ruku...sad me gleda i kaze --necu i nedam ti!!!!

koju mu je vrag??!! zakaj se grizao??!! uzasnuta sam i van sebe.....

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: grize se

meni to ne djeluje niš strašno, nije da to radi kad je ljut ili tužan već iz znatiželje da gleda otiske zubića. Možda mi se tako čini jer sam to ponekad i ja radila 8), a nije bilo iz niti jednog drugog razloga nego da proučavam taj krug.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma vidim da proucava,ali mi je taj pojam da se grize strasaaaaaaaaaaaaaannnn :/

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Citiraj tajchi73 prvotno napisa
    meni to ne djeluje niš strašno, nije da to radi kad je ljut ili tužan već iz znatiželje da gleda otiske zubića. Možda mi se tako čini jer sam to ponekad i ja radila 8), a nije bilo iz niti jednog drugog razloga nego da proučavam taj krug.
    i ja. zbog kruga, isto.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    i ja. zbog kruga, isto.
    I igrali smo se sata... zagrizli iznad šake i pokazivali koliko je sati Stvarno mi se ne čini da je to imalo problematično.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    i ja. zbog kruga, isto.

I igrali smo se sata
    ... zagrizli iznad šake i pokazivali koliko je sati Stvarno mi se ne čini da je to imalo problematično.

joj točno, sad si me sjetila

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

joj kaj bi ja poludila da vas grizace imam na hrpi i da se svi pocnete gristi i delat krugove i satove pa j abi se hitila kroz prozor

ok prestajem panicariti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •