Budući da sam vas upilila traženjem hotela, red bi bio i da vam pokažem kako je bilo u Parizu.
Dakle, koga zanima, nema puno![]()
paris
Budući da sam vas upilila traženjem hotela, red bi bio i da vam pokažem kako je bilo u Parizu.
Dakle, koga zanima, nema puno![]()
paris
Joe, lažov.
Fotke su predivne![]()
Baš ti je super biloJesu li cijene raspojasane?
wow super
ovo je skroz drugačiji Pariz od onog šta je moja mama vidjela
cijene su... da ne spominjem :shock:
ali stalno smo se tješile sa "ipak je to Pariz"![]()
inače ovo je cca 10% od ukupnog broja fotki koje imam.
Obožavam Pariz!
super fotke
Predobre su fotke! Vidim da si stvarno uživala.![]()
Divno![]()
Bila sam prije deset godina i vidim da je vrijeme da idem opet.
(ako nista zbog buvljaka podno Monmartra)
Samo cu ceznjivo uzdahnuti...
Slike su divne.
A mene drma zelja za Parizom...(to je prvo mesto gde sam putovala, doduse jos u maminom stomaku, ali valjda ima nesto i u tome...)
Ajme, Joe, suze mi idu na oči od ljepote, evo samo uzdišem...
Nego, nisi ti nama niti usnimila, niti komentirala hotel koji si odabrala! Daj kad stigneš nabaci još koju fotku (od onih 90% preostalih) i koji komentarčić (ne mora biti toliko detaljan kao tatekov, ali daj bar nešto!), jedva čekam!
super fotke!!
bila sam 2X u Parizu, a voljela bih jos jedno 50!!![]()
Joe, nisam ni sumnjala, i prije nego sam ih vidjela, da su fotke super!![]()
I totalno je drukcije dozivjeti grad kad si sam, nego uz turistickog vodica, kak smo mi. Zato nam je sljedeca tura - samostalna![]()
slike su predobre!!!
a što reći, ajte djeco malo poodrastite da mama može u pariz![]()
Hotel je bio super za onu cijenu (85 eura dvokrevetna soba), sve malo i sićušno, mini lift, relativno trošno ali čisto. Osoblje super simpatično. Začudilo me da nisu tražili pasoše ili neki drugi dokument sa slikom.
Inače, zadnju večer smo umorne ostale u hotelu (moja 15godišnja nećakinja i ja) i gledale CSI na francuskom![]()
mogu za koji dan složiti mali tekstić kao objašnjenje fotki![]()
hej, fotke su su-per, a tvoja faca mi je totalno poznata - iz šetnji po gradu /..zagrebu, ne parizu/![]()
Na kraju je to bio des gobelins je li tako?? Znači, zadovoljna si bila?? Ajde, jedva čekam nastavak...
Pariz kakav volim!!!![]()
Hvala što si to podijelila s nama.
Mogu li ja sad bezobrazno pitati (a znaces valjda i zasto)...gdje su djeca bila dok si ti bila u Parizu?
Samo pitaj![]()
ćaća ih je čuvao, kad ih je već znao pravit![]()
Odlične fotke.. sasvim drukčiji Pariz od onog kojeg se sjećam od prije desetak godina. Pardon, 12 godina, ili čak 13... kako vrijeme leti :shock:
Nek si ti nama uživala![]()
Bravo caca!
Ma mi imamo kumove u Parizu, imaju stan na Defansu, ali bilo bi bezobrazno da im se uvali cetveroclana porodica na konak...Pa si mislim...Ali posto je ovaj mali bas mali...jos cu pricekat.
bas lijepo
i super mi je sto si vodila necakinju![]()
od sad obaveza - svatko tko traži savjet o hotelu i najavi svoj put, ima da kao joe stavi i slike, da mi ostali možemo barem virtualno prošetati i pasti oči.
nije li svojevremeno i neki hotel u new yorku bio tema?![]()
Linda, nije se Paris toliko promijenio, nego smo mi ciljano obilazile dijelove grada koje nisu na uobičajenim turističkim pravcima, od kojih sam neke ja vidjela prije 10 godina (jedna arhitektica me vodila u Auteuil- 16 arrondissement, rezidencijalni kvart za dobrostojeće u zapadnom dijelu grada), a neke sam izvukla iz turističkog vodiča (npr kanal st Martin).
Prekrasne slike, Joe!![]()
Drago mi je da ti je bilo dobro i moram reći da si jako zgodna.![]()
Fotke su prelijepe!!!!![]()
Nisam ti rekla da ti zavidim..prokleto..![]()
dakle, preselila sam tvoj topic o hotelu u parisu na kreativni kutak, pa...izvoli.Joe prvotno napisa
![]()
hotel u parisu
mislim da nam treba novi pdf, putopisi i reportaze, ili turizamcvijeta73 prvotno napisa
![]()
al bas si mi dala ideju, mogla bi ja staviti svoje slike iz zivota u rumunsjkoj, od tamo su mi sve fotke netipicne![]()
jako lijepe fotke i drago mi je da nisu tipične
a sad jedno prizemno pitanje![]()
je li grad prljav?
jes, prljav je, ali oprostili smo mu prljavštinu.
meda, ajde stavi, zvuči super zanimljivo!
O prljavosti - nama su u jednom manjem, ne skupocjenom restoranu, al pristojnom i u centru grada, uletila 2 goluba dok smo rucali :shock: , a konobari/vlasnici - sta god, nisu ni okom trepnuli :?
Joe, vidim da smo šetale po istim kvartovima...Marais, St. Germain, Montmartre...(smajlićčeznutljivouzdiše)
prekrasno!
cekam pricice ispod fotki
i nisi se puno promijenila od faksa, ko djevojcica si
Samo ću potpisati ovoSanja prvotno napisa
![]()
super su slikepogotovo ona sa autom u kojem su stolice, bas je fora
a jesi sta shopingirala?
super fotke
ja sam očito jedna od rijetkih koja nije bila u gradu svjetlosti tako da ne evociram uspomene nego samo želja raste
ne znam da li mi se čini, ali tamo je dost skupo?![]()
Da, kava u širem centru 3-5 eura,uz kroasan skoči na deset, butelja vina 30-70 eura, pladnjić sa tri vrste francuskog sira 35 eura.... :shock:aleksandra70vanja prvotno napisa
No, da te malo utješim, metro je jeftin.![]()
Stvarno? :shock:piplica prvotno napisa
Ja sam bila prije šest godina i uopće nije bilo toliko skupo. Znači, zadnjih su godina digli cijene. Šteta.
Gle, kada smo odšetali dalje od centra, kroz neku stambenu četvrt kada smo išli posjetiti groblje Pere Lachaise, ista takva brasserie nudi kavu za euro i pol, ali u centru su mi cijene bile :shock: , ili smo mi bili takve sreće.![]()
A kad ste bili, koje godine?
Mi smo bili baš u strogom centru, pa cijene nisu bile tako visoke (jesen 2002.).
Prije dva tjedna, mimoišli smo se sa joe za par dana.Sanja prvotno napisa
Pa da, velim ja, poskupili su u međuvremenu. :/piplica prvotno napisa
(Prasci.)
AH, PARIS! Moja tiha patnja, puno je toga neposječenog ostalo za slijedeći put ...