-
trudnice i masažne fotelje
to je to kaj me muči već par dana.... imam strašne bolove u križima ( i to najčešće na samo jednom mjestu) a imam i neku najobičniju masažnu fotelju... zanima me da li si u 36. tj trudnoće smijem priuštiti malo takve masaže, ili možda bolje ne...
-
E to i mene zanima. Ja sam sada 24+1 i leđa boleeeeeeeeeeeee...
Smijem li?????
-
ja sam cula da se ne preporuca nista na struju tog tipa.Eto mene su strahoviti bolila stopala pa sam si kupila masazer za noge( onaj bazencic).
Kad ono u uputama ljepo pise da se ne preporuca trudnicama.
Neznam, mislim da ima veze sa vibracijama i strujom.
-
mi smo uputstva od naše fotelje negdje daaaavno zagubili pa ne mogu pogledati...
fotelja inače ima mogućnost da na naslonu - znači tam gdje te kuglice rade svoj poslić - maknem jedan dio koji dođe ko navlaka i onda je masaža intenzivnija... mm npr veli da on ništ ne osjeća tj da mu masaža nema svrhe ako ima taj dio spušten... a ja sam to dosta osjetila i prek toga :/
nisam pametna...
-
Osoblje foruma
imam ju doma ali sam ju u trudnoci izbjegavala, sama po sebi, nisam sigurna kakve su preporuke
-
Mi ju imamo i piše u uputama da se ne smije koristiti u trudnoći. mene je isto kičma ubijala u trudnoći, al se nisam usudila
-
Radije budite ne sigurnom i ako je problem s bolovima neizdrživ posjetite fizioterapeuta/icu koji/a se bavi i masažom u trdnoći.
-
Ja sam fizioterapeut i žao mi je što vam kvarim veselje :/
zaboravite na masažne fotelje dok ste trudne, meni je moja služila samo za odložiti robu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma