Drage mame dojilice
moja beba stara 7 mjeseci i desetak dana odbija dnevno dojenje. Od 6 mjeseca dojim ju 4 puta dnevno svaka 4 sata dakle u 8,12, 16 i 20 sati. Ne drzim se reda nego nakon dnevnog spavanja nudim joj siku pa tek onda kasice. Inace luda je za kasicama u svakom obliku i obozava zlicu.Svaki novi okus ju odusevljeva i imam osjecaj da joj je sika totalno dosadila. Ujutro i navece jede malo bolje otprilike desetak minuta al po danu samo povuce i ostavi. to traje vec nekoliko dana tj. otkad smo iz Zg dosli kod bake na more. Jel to mozda zbog vrucina ili prelazi na jutarnje i vecernje dojenje. Zanima me kad bebe otprilike prekidaju to dojenje i jeli normalno za 7 mjeseci tako reducirati mlijeko. Ja se izdajam i u kasice stavim mlijeko a popodne za treci obrok dam mlijecnu kasicu od zobi il palentu. Dohranu smo poceli sa 5,5 mjeseci. Molim savjet i vasa iskustva.Ima vec 4 zuba i peti na putu i sike mi je skroz izgrizla pa su ranjave pa joj mozda to smeta. Al buduci da ujutro i navece kako tako jede mislim da to nije problem.malo sam tuzna jer svugdje citam da je do godine dana mlijeko osnova prehrane a njoj je vise ko neki nametnuti dodatak.Kasice kad pojede pojede punu onu djecju zdjelicu, stolica uredna i ona je vesela. U cem je problem?