-
Joj ne pusim, totalno sam healh freak.
Evo odgovora.
Pod stresom nisam , kod mame sam uzivam u suncu i odmoru, moguce da je promjena okoline djelovala na nju.Non stop ocekuje da neko udje u nasu sobu i kad zavrsi s dojenjem odma u sjedeci polozaj.nikad nije voljela lezati niti se stiskati na prsima a sad je svaki sum smeta pa odma pusti siku i gleda di je sto.
Menstruacije jos nemam
Uvijek se tusiram istom kupkom ko i ona.
Unos tekucine joj je katastrofalan i to mi je veliki problem, Vodu pije jako malo na gutljaje mozda 3,4 dnevno. Pije na didakticku casu i kad je sok unutra popije skoro sve al vodu srkne i onda izbaci van kao da se igra ili samo grgla i to je strasno zabavlja.Na bocicu ne zna piti, na zlicicu joj dajem al pola prolije .Dajem joj juhicu kaktkad da bar nesto vode popije.
Sinoc je dobro sisala, jutros malo slabije a sad iza 12 ravno jednu minutu. Izgleda da nije gladna al za 10ak minuta kad vidi svoju kasicu poluditce od zelje da je sto prije smaze. I ako nakon sto je pojede vidi nekog za stolom kako jede siri ruke i zeli da joj das malo. Sve to djeluje jako zabavno al meni je zao da nece siku a mogla bi sve ostalo jest konstatno, osim toga ne bi htjela stvarat naviku da nonstop ima nesto u ruci i gricka jer to nema smisla niti je zdravo za djecu.
Prosli tjedan je bila prrehladjena pa od nisica nije mogla sisat zadnjih dana je nosic cist al grlo puno sekreta mozda je tu kvaka. malo kaslje al to ne uspijeva iskasljat.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma