Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Kad starci prolupaju

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Kad starci prolupaju

Glupirate li se pred djecom?

Radite li vampirske zube od hrane za vrijeme ručka, plešete li po kući s donjim rubljem na glavi, skočite li svom supružniku na leđa kako bi vas nosio, gađate li se jastucima, valjate po travi, govorite li gluposti? Koliko često? Kako na to reagiraju klinci? Jesu li to radili i vaši roditelji? Može li to loše utjecati na djecu?

Sjećam se kako je moja mama znala imati neke vesele ispade i to mi je bilo genijalno. No moji su starci uglavnom bili dosadni. Muž i ja imamo svoje žute minute i ponekad se pitam bi li bilo dobro da ih imamo i češće ili je i ovo previše...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da , glupiramo se ,jako često.
    i oni sudjeluju u našim glupostima.
    I ne mislim da je to na ikoji način štetno za njih.
    jasno smo odredili stvari koje su ozbiljne i oko kojih nema zafrkancije, ali za sve ostalo je glupiranje i smijeh dobrodošao.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ooo, dugo te nije bilo

da, mi često prolupamo, naročito ja, moja mama nije nikad prolupala.

ne mislim da djeca s našim žutim minutama bilo što dobijaju ili gube.

i tu se ne mogu truditi povećati ih ili smanjiti - kad mi dođe da izvodim gluposti, onda ih izvodim i to je to. mora biti posebna vibra u zraku i dobra atmosfera u kući - ono nešto između dosade i smirenosti, kad sam skroz opuštena i ne živčana, a lagano mi je dosadno i ne znam što bih sama sa sobom. onda znam prolupati. ponekad mi se pridruži mm, a ponekad samo koluta očima ko fol, a brk mu se smiješi.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Glupiramo se.
    Nekad se pitam šta li dijete sad misli o nama.

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kako se glupirate? Što obično izvodite? Kakve su dječje reakcije?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I kad se glupiramo, Viktor streber nam ne da...Ali ako je i on ukljucen u glupiranje, onda OK...Luki je jos uvijek svejedno.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Re: Kad starci prolupaju

Citiraj Sramežljiva prvotno napisa

Radite li vampirske zube od hrane za vrijeme ručka, plešete li po kući s donjim rubljem na glavi, skočite li svom supružniku na leđa kako bi vas nosio, gađate li se jastucima, valjate po travi, govorite li gluposti? Koliko često? Kako na to reagiraju klinci? Jesu li to radili i vaši roditelji? Može li to loše utjecati na djecu?

...
    Ooo da, sve nabrojano i još puno više od toga!
    Nebrojeno puta sam rekla da ti dijete daje krila ( a ne red bul ), da mogu bez problema sjesti na sred igrališta, na rub trotoara jesti smoki, trčati bez povoda, tuliti na mjesec i još raznorazne neke gluposti!

Problem je samo kad se zaneseš po inerciji dok je dijete kod bake, kao ja i mm kad smo se uvalili među tricikle i trubili u sve trube i trubice i kidali se od smijeha dok nismo skontali da nas čudno gledaju

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

narafski

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

- Redovno pjevam sa cetkom za uvijanje kose, dok susim istu
    - Skidam muzu gace u prolazu
    - Kad me pukne zelja da nekog zgromim simuliram tarzanov urlik ili udar glavom u zid
    - Trubim zgodnim kokama sa suvozackog mjesta
    - Masem policajcima kao starim prijateljima
    - Ne pravim vampirske zube, ali ako jedemo nesto tamno, zalijepim na gornju jedinicu i uputim porodici srdacan osmijeh
    itd

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni tako nešto nikad nije palo na pamet.
    glupirati se pred djecom!
    kakav bi im onda bila primjer?
    djeca trebaju disciplinu i ako mi tu popustimo i pokažemo im kako se možemo razulariti, kako onda da od njih očekujemo pristojnost?!

jesam vas?
    sigurno sam izazvala ovakvu reakciju :shock: ili ovakvu , a ja sam se samo

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bravo, ninet! I ja vrebam na muža da mu provjetrim guzu!

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vječno dijete koje nikad neće odrasti!
    To sam ja, a mm ko da mi je brat blizanac!

Samo gledamo kako ćemo jednog od njih dva zeznut, dobro nasmijati i zabaviti

Zabave nam nikad dosta pogotovu kad nas pukne ludavica pa počnemo s škakljanjem po stanu

Valjanje po travi OBAVEZNO svakom prilikom

Divljanje u moru, OBAVEZNO

ma mi smo vječna djeca....

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    - Trubim zgodnim kokama sa suvozackog mjesta
    i ja isto 8)

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Osim navedenog, mi stalno, ali stalno pjevamo i to iz petnih žila, mm pogotovo, a i cure su već pokupile. I ne da to mora biti neki lijepi poj, deremo se bezveze, kak nam dođe... i plešemo svaki dan, k'o 4 luđaka, primimo se u kolo i udri, svatko svoj ritam. Na pranje zuba idemo u vlakiću uz "ćihu ćihu, ja- ja- jakić (iz vremena dok je Linda umjesto vlakić govorila "jakić")
    A u zadnje vrijeme nam je ritual prije spavanja da se njih troje potrpaju zajedno u krevet, pokriju preko glave, a ja dok se penjem stepenicama prema spavaonici mijaučem kao mačkurina u veljači, dok oni "panično" viču "Upomooooć, mačkurina se opet tjera!!!" Ne znam kako je to s mačkurinom uopće krneulo, ali ne može proći veče bez toga. Moram li spomenuti da su nam susjedi ne jednom lupali partvišem da se obuzdamo?

Ima još toga, ali da ne dosađujem...
    Uglavnom, djeci su to najljepši trenuci u danu, a bogme i nama.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    A u zadnje vrijeme nam je ritual prije spavanja da se njih troje potrpaju zajedno u krevet, pokriju preko glave, a ja dok se penjem stepenicama prema spavaonici mijaučem kao mačkurina u veljači, dok oni "panično" viču "Upomooooć, mačkurina se opet tjera!!!"

a baš sam se nasmijala s mačkurinom

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Oh o tome sta radim da zabavim djecu bih mogla do sutra pisati...kakvu sve budalu od sebe napravim ....ovo gore su bila "samo moja" ludiranja u kojima oni mogu, ali ne moraju sudjelovati, ali im redovno svjedoce.

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

DAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
    radimo gluposti, plesemo, pjevamo, skacemo....i ja mm zaskovcim iza ugla, uz neku bijesnu riku i pokusavam mu strgnut hlace . najveci cirkus nastupa kad je posrijedi nogometna utakmica izmedju rijeke i hajduka (ami i ja vs. mm i milo)....
    moji su isto bili malo uvrnuti, ali oni su pak stalno plesali po kuci i tata je stalno htio ljubit mamu pred nama jer je znao da cemo pocet sa onim FUJ i BLJAK, a u stvari nam je to bilo fora. mm pak nikad nije vidio da su mu se starci poljubili. ne znam da li to ima veze, ali ja sam puno otvorenija i spontanija, emocionalnija od njega.
    uglavnom sad mi je lakse kad vidim da vas ima jos, jer ja bas nisam vidjela neke druge mame i tate oko sebe kako izvode cirkus sa klincima, pa sam se neki put malo i zapitala da li je kod mene sve ok.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i te kako i to cesto
    a sjecam se svog osjecaja kad bi moji prolupali, to mi je bilo tako friki, ono za poludit, uvijek ozbiljni, malkice hladniji pa prolupaju, to mi se uopce nije svidjalo, zato smo mi na redovitoj bazi ludi

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

O da, redovito se glupiram. To mi dođe kao neki dnevni red, ako bar jednu takvu scenu ne izvedem tokom dana, dan mi nije potpun Uživamo i ja i djeca u tim kreveljenjima, bacanjima po podu, skakanjima po krevetu, imitiranju, lajanju, mijaukanju, pjevanju kreštećim tonovima, raznoraznim facama, krnjavim zubima od linolade itd, itd...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Daaa, cesto, i to vise ja nego mm. U mojoj porodici to se cesto cinilo, u njegovoj nikad.
    Devojcice naprosto obozavaju te "ispade", kada se jurimo po kuci, golicamo, imitiramo zivotinje i karikiramo jedni druge, punimo usta vodom pa 'grgocemo", izmisljamo i na sav glas pevamo smesne pesmice, "glumimo" karaktere plisanih zivotinja, posudja i namestaja...
    Tada bude glasnog smejanja da se zgrada trese i to su nam najlepsi trenuci u danu.
    Verujem da takvi momentu doprinose opstoj bliskosti i opustenosti u porodici i volim da ih je sto vise...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Baš me zanima hoće li se na ovaj topic javiti netko tko se NE glupira

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Da je mm član foruma, on bi se javio. (Na moju veliku žalost.)

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja bi bas voljela da se cesce glupiram. izgleda da to dolazi sa zivotnom energijom i dobrom voljom, cega u zadnje vrijeme bas i nemam :/

mozda, ako se pocnem glupirat "na silu", ovo ostalo dode samo od sebe?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MM se nije glupirao dok nije dobio prvo dijete, to ga je malo opustilo, po nekad čak i zapjevuši i zapleše. Ja se glupiram redovno, dijete mi je maloprije reklo da ne voli kad sam smješna već želi da budem fina

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ja bi bas voljela da se cesce glupiram. izgleda da to dolazi sa zivotnom energijom i dobrom voljom, cega u zadnje vrijeme bas i nemam :/

mozda, ako se pocnem glupirat "na silu", ovo ostalo dode samo od sebe?
    a ti probaj, ne možeš ništa izgubiti

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

jesmo i svi u tom uživamo!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zavijamo kao vukovi, smišljamo stihove ovisno o trenutnoj situaciji i pjevamo ih bez stida i srama, proizvodimo razne zvukove dok pričamo priče. Al trebate vidjet pogled starijeg kad iz kupaonice dopire pljuskanje, cičanje, smijanje i duboki BUU-haha.
    Nikad nije imao smisla za naše glupiranje.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Da je mm član foruma, on bi se javio. (Na moju veliku žalost.)
    Moj isto

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi se stalno glupiramo i tada svi uživamo, znamo se glupiratiu trgovini, u šetnji gradom...al najdraže nam je kad smo doma u krevetu i onda karlo i ja skačemo po mm-u jer je on lav a mi ga moramo ukrotiti

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I mi se puno glupiramo i tada se djeca glupiraju s nama i uživaju u tome, jer im se vjerojatno sviđa što smo na njihovom nivou.
    Gađamo se jastucima, valajmo po podu, utrkujemo po vani, utrkujemo po stepenicama, radimo grimase, pjevamo i plešemo.
    Svašta!
    Ali zna se kada se mora biti "ozbiljan" a kada je vrijeme za glupiranje i ako go glupiranje pređe neke "granice", situacija se odmah stišava.
    Ja sam inače jedno veeeeliko dijete.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I moji roditelji su se često glupirali, tata pogotovo i to su mi najljepše scene iz djetinjstva.
    Nikad neću zaboraviti kad sam jednom prilikom urlikala za mamom koja je bila na poslu (inače sam bila užasno razmažena i totalno ovisna o mami i svaki dan bar jednom napravila scenu zašto je nema, i to valjda do škole, a možda i kasnije, dobro se toga sjećam). Sve u svemu, domišjati tata ja obukao mamin šlafruk, počeo glumiti mamu i izvadio cicu govoreći "Tu je mamica, evo cike da te smiri", a ja udri vrištat i bježat... naganjao po cijeloj kući, umirali smo od smijeha...

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Glupiramo se jako rijetko i jako mi je žao zbog toga.

Sad kad čitam ovaj topic još više.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Kad starci prolupaju

Citiraj Sramežljiva prvotno napisa
    Aha

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja se bas ne glupiram previse. zapravo, sad sam se cak zabrinula, da sam mozda preozbiljna mama.
    opcenito sam prilicno suzdrzana osoba, i onako malo usporena, pa je i moj humor i to ludovanje nekako blaze i umjerenije.
    ali zato muz sve to nadoknadjuje!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja se glupiram, zapravo bi rekla, nasmijavam svoju malu. No to radim samo ja, jer je mm preozbiljan, nema tu žicu.
    A mala je poprilično na mene, pa se glupira i ona , baš je onako prava zezalica.
    A glupiram se svakako: npr stalno izvirujem iza zida, praveći različite face, pravim se da ću pojesti nešto njeno, navučem nekad njene štrample na glavu, pa to izgleda (to je bilo izuzetno korisno dok je bila manja i kad bi joj mijenjala pelene ), pravim se da sam stara bakica, pa me bole leđa, i još svašta.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Glupiram se često, u duši sam dijete . A Tara obožava glupiranje samnom .

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

glupiramo se jako rijetko. nije da ne bi, ali ne znam kako. nisam bas taj tip, nemam neku inspiraciju. mozda kad bude stariji povede on nas...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A omiljena fora za nasmijavanje mi je čitanje (kratkih) slikovnica, gdje svakoj riječi promijenim prvo slovo ili neko drugo slovo (pa je pepeljuga pupuljuga, bambi je bimbi itd)

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    A omiljena fora za nasmijavanje mi je čitanje (kratkih) slikovnica, gdje svakoj riječi promijenim prvo slovo ili neko drugo slovo (pa je pepeljuga pupuljuga, bambi je bimbi itd)
    A ja glumim da sam zaboravila tekst pjesmica i brojalica.

Fiona se zna drapati od smijeha.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Vizavi ovog glupiranja ne mogu da odolim, moram da spomenem mog tatu za kojeg sam uvijek govorila da ga pubertet nikad nije prošao.
    Za njegove i naše bisere vežu me predivne uspomene

Ja sam imala najboljeg tatu na svijetu

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To sam ja radila s omrznutim mi Disneyevim slikovnica, posebno s Aladinom... obično bih ubacila hrpu negacija i improvizacija, izmijenila riječi i uspjeh zagarantiran (jedino je bed kad drugi put hoće isto to pa se ne mogu sjetiti kako je išlo ).

Omiljeno nam je vikendima plesati za stolom u vrijeme doručka uz Phone Box na 101, obično budu neki metalci i sl. pa malac i ja tresemo glavama, a MM prevrće očima .

I MM se glupira (sarkazmom), ali često u situacijama kad ne bi trebao, odn. kad pokušava nešto iskomunicirati s malim pa ga malac uopće ne doživljava. :/

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a moji vole price u kojima su glavni likovi npr. Untun i Tunka ili nesto slicno...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Vizavi ovog glupiranja ne mogu da odolim, moram da spomenem mog tatu za kojeg sam uvijek govorila da ga pubertet nikad nije prošao.
    Za njegove i naše bisere vežu me predivne uspomene

Ja sam imala najboljeg tatu na svijetu
    moj kao da je ušao u pubertet tek kad smo brat i ja iz njega izašli.

potpis

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

off topic:
    Tara je prelijepa

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nitko nije radio tako dobre jezive grimase kao moja teta, a nitko nije pricao tako dobre jezive i smijesne price kao tetak... I dan danas ih pamtim.

Moja mama bila je ekspert za pjevanje "ukrivo" (namjerno - probajte, nije to tak jednostavno), a tata za kuhanje i jelo - imali smo npr. "dan starih Slavena" i dobili pecenog piceka na stol da ga smijemo rastrgati i jesti rukama... Obicno kad je mama radila subotom znali smo se tako zabavljati s tatom.

Bilo je toga... A sad s klincima radimo slicno - imam par fotki gdje oba klipana jasu na mojim ledjima, volimo divlji africki ples (ili si pustimo Belanova Bila krila galeba pa divljamo do iznemoglosti). Na gruntu smo se znali valjati po travi kad je bilo suho, bacati gnjile jabuke s ramena itd. Naslo bi se stofa...

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    glupiramo se jako rijetko. nije da ne bi, ali ne znam kako. nisam bas taj tip, nemam neku inspiraciju. mozda kad bude stariji povede on nas...
    I ja ovako. Ni doma se kod nijednoga od nas dvoje to nije prakticiralo, pa nemamo uzore.
    Ali obožavamo šale i viceve i stalno se razvaljujemo.
    I ja volim odvinuti muziku i plesati s klincima, ali mm-u je i to (uglavnom preglasno)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne znam, sebe smatram osobom koja ima smisla za humor, ali za "glupiranje" baš i nemam smisla :/ Moj stil je više verbalni, a za to trebam ipak pričekati da mi dijete malo naraste.

Ali još se sjećam igara riječima i rečenicama koje smo provodili s mamom (u osnovnoškolskoj dobi, pa i kasnije), a za takve igre posebno je bio talentiran moj deda. Kad se sjetim njegovih verzija klasičnih bajki
    Uostalom, od mame sam naučila i pričati viceve, još kao dijete. I kanim to saznanje prenijeti i na svojeg potomka... samo mora još malo narasti 8)

(zasad se zadovoljavamo zajedničkim čitanjem Zvonimira Baloga )

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

svaki dan se glupiramo: valjamo se po podu, valjamo se po Betty, žnjaramo Žaka (to je veliki plišani medvjed), lovimo se po stanu, skačemo po krevetu, beljimo se, dajemo si pet nogom, škakljamo se, vrtimo i sl. Ne mislim da je to loše, zašto bi bilo, ne treba čovjek uvijek biti ozbiljan. Ja to gledam na ovaj način: pružila mi se prilika da ponovno dođem u doticaj sa tom dječjom stranom sebe - meni je to super. Jedva čekam kad će malo poodrasti da možemo zajedno bojati i crtati. I da, kupiti ću nam barbike da se možemo njima igrati - i nitko mi ne može prebacivati zakaj odrasla osoba kupuje lutkice i igra se istima: dragi dušebrižnici nije za mene za malu je 8) .

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo stalno prolupani ...zapravo se spuštamo na njegovu razinu (samo nek je glupiranja) i njegujemo dijete u sebi
    moji ni MM-ovi straci nikad nisu takvi bili sa nama....
    malac uživa u tome ...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A ja ako išta izbjegavam od igranja, to su igre s barbikama.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •