Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Kad starci prolupaju

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    I moji roditelji su se često glupirali, tata pogotovo i to su mi najljepše scene iz djetinjstva.
    Nikad neću zaboraviti kad sam jednom prilikom urlikala za mamom koja je bila na poslu (inače sam bila užasno razmažena i totalno ovisna o mami i svaki dan bar jednom napravila scenu zašto je nema, i to valjda do škole, a možda i kasnije, dobro se toga sjećam). Sve u svemu, domišjati tata ja obukao mamin šlafruk, počeo glumiti mamu i izvadio cicu govoreći "Tu je mamica, evo cike da te smiri", a ja udri vrištat i bježat... naganjao po cijeloj kući, umirali smo od smijeha...
    Nasmijala sam se do suza!
    A rikavala sam i gore, na mačkurinu koja se tjera!
    Očito vam je to obiteljska žica.

Ja nemam taj talent, ali ponekad nenamjerno izvalim neku glupost pa se klinci smiju. Inače jako brzo pričam (tako mi kažu, a rekla mi i logopedica da je dijelom moguće da mala ima problema s glasovima upravo zbog toga što ih ja izgovaram kao bez duše - čisto da si to predočite ) i kada sam jako ozbiljna i špotam ih, pa se zapletem od svoju vlastitu jezičinu, ode sve u kupus... oni dobiju krila i eto ti sprdačine, pardon, glupiranja... na moj račun.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    A ja ako išta izbjegavam od igranja, to su igre s barbikama.
    daaaa, ali moraš razumijeti - ja nisam imala barbiku kao mala, moja mama je imala isto mišljenje o njima. I sad mi fali to i namjeravam to ispraviti - vidiš, u životo očito nikad nije kasno za ništa, čak niti igru s barbikama

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Naravno da se igramo na sve mile i nemile načine; ja najčešće glumim plišance, toliko da sam im već razvila karaktere i povijest; glumimo inače na razne načine, urlamo, smijemo se, škakljamo se, radimo glupe face i štoseve, svašta. Veliki mi je kompliment kad mi M. kaže: Mama, ti si tako zaigrana!. A dogodilo se i da mi kaže: Mama, molim te, ponašaj se ozbiljno. MM je po tom pitanju još "gori" od mene.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja isto. Ali općenito, ne volim nikakve igre s igračkama. Ali obožavamo kreativne stvarčice, npr glinamol je obavezan element u našoj kući, crtanje, šaranje, rezuckanje....

A sad kad malo bolje razmislim, bilo kakva igra kod mene je malo pomaknuta. A ovo sa izmišljanjem priča me isto podsjetilo. Ja sam svojima izmislila dva lika i milijardu priča u vezi njih. Radi se zapravo o mom sinu i kćeri, samo što se različito zovu. Jednu sam i napisala i isprintala, bila je ful zanimljiva, da bi neko kratko vrijeme nakon toga izašao Arthut u zemlji Minymoja a moj sin rekao da su me kopirali jer je bila skroz slična

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Glupiram se i ja dosta često, ali nekako mi se čini nedovoljno najčešće glumim zvijer koja reži na razne strašne načine. Trčim za njom s ispruženim kanđama, bacam je posvuda i vrtim po zraku. A mm je više verbalni i muzički udren tip i on je zadužen za blesave pjesmice i brbljanje gluposti, kao i za gnjavljenje mame. U zadnje vrijeme nam se događalo da me on krene škakljati i navlačiti za noge, ja vrištim a mala to shvati za ozbiljno i rasplače se :shock: . Onda je tješimo i cmačemo ali ne pomaže ništa osim cice.
    Ja sam nekako sposobnija za kreativne hobije pa jedva čekam da dođe u tu fazu kad ćemo moći skupa izrađivati igračkice i crtati.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    I ja isto. Ali općenito, ne volim nikakve igre s igračkama. Ali obožavamo kreativne stvarčice, npr glinamol je obavezan element u našoj kući, crtanje, šaranje, rezuckanje....

A sad kad malo bolje razmislim, bilo kakva igra kod mene je malo pomaknuta. A ovo sa izmišljanjem priča me isto podsjetilo. Ja sam svojima izmislila dva lika i milijardu priča u vezi njih. Radi se zapravo o mom sinu i kćeri, samo što se različito zovu. Jednu sam i napisala i isprintala, bila je ful zanimljiva, da bi neko kratko vrijeme nakon toga izašao Arthut u zemlji Minymoja a moj sin rekao da su me kopirali jer je bila skroz slična
    opa, tako je krenula i rowling. živjela od socijalne pomoći, a vidi je danas. tko zna, možda ti za koju godinu ona zadnja kategorija bude tjedni džeparac

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ko zna, možda vas i spomenem u jednoj od svojih knjiga

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ko zna, možda vas i spomenem u jednoj od svojih knjiga
    Jel me treba biti strah

Volimo se blesirati: plesati i skakati: trebam li opisati poglede susjeda ispod nas , MM kad čita priče obavezno dodaje gluparije- tipa ide Crvenkapica i vidi vuka kako kaka iza drveta ...a one vrište od smijeha...glumimo zmajeve i razna čuda, navlačim čarape na ruke i glumim vuka iz 7 kozlića... igramo gumi gumi

Meni je najbolja ninet: kad skida mužu gaće

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    MM kad čita priče obavezno dodaje gluparije- tipa ide Crvenkapica i vidi vuka kako kaka iza drveta ...a one vrište od smijeha...
    Evo onda jedan prigodni, dječji (možete ga iskoristiti):

Ide Crvenkapica šumom i vidi vuka u grmlju, i vrisne: Joooj, vuk!
    A vuk je upita: Imaš papira?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj Anci prvotno napisa
    MM kad čita priče obavezno dodaje gluparije- tipa ide Crvenkapica i vidi vuka kako kaka iza drveta ...a one vrište od smijeha...
    Evo onda jedan prigodni, dječji (možete ga iskoristiti):

Ide Crvenkapica šumom i vidi vuka u grmlju, i vrisne: Joooj, vuk!
    A vuk je upita: Imaš papira?
    Moja kći bi na to rekla: Zašto, vuk želi crtati? (sva je u crtanju trenutno)

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Moja mama bila je ekspert za pjevanje "ukrivo"
    Time ja zabavljam Floru. Iako, budimo iskreni, toliko loše pjevam da mi je pjevanje "ukrivo" najspontanije i najprirodnije.

Ja sam svojima izmislila dva lika i milijardu priča u vezi njih. Radi se zapravo o mom sinu i kćeri, samo što se različito zovu.
    Mi smo imali fazu kad sam Fioni prije spavanja redovito pričala "Priče o curici Fioni". Izmislila sam desetke priča: neke sam (zbog dobrog prijema kod publike ) ponovila toliko puta da su se etablirale i postale priče s više-manje stabilnim sadržajem, dok su neke ostale jednokratne. Moja mala egotriperica ih je obožavala. Pisala sam o tome na forumu davnih dana.

Super si me podsjetila, Trina , mogli bismo ponovno početi s tom praksom, uz preimenovanje serije u "Priče o curicama Fioni i Flori".

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •