-
Mrkač - brodet?
Napravila bih večeras za sutra mrkače na brodet ili neki drugi način koji može prespavati. Što moram napraviti da ne bude žilavo? Može li koji isprobani recept?
Znam da sam ovo trebala pitati odmah ujutro, a ne sad pred kraj radnog vremena kad svi nadoknađuju prijepodnevno forumiranje
-
pa samo dugo kuhaš, nema tu neke filozofije.
jesu bili smrznuti?
ako nisu onda ih izlupaj s nečim prije nego što staviš kuhat, a ako jesu onda neće bit žilavi
-
ja bih obično na salatu, takvu najviše volim, bez krumpira
iz leda, bez vode, na srednje jako ili malo slabije od toga, kuhanje u vlastitoj vodi /moru/, bez dodavanja soli. nakon sat vremena smanjiti i pustiti još sat vremena, eventualno provjeriti koliko vode je ostalo pa mrvicu dodati na kraju
rezati na jako tanko
začiniti po volji /meni puno maslinovog ulja, puno limuna, puno kapule, malo papra, možda malo kapara
oprez - kuhanje je objašnjeno za veću hobotnicu, ja ne kupujem male jer budu ukusnije velike (bude za dva puta)
-
Lijek protiv žilavosti - kuhaj 45 min u ekspres loncu
-
Osoblje foruma
kako ju spremate na brudet? Nikada tako nisam jela, ja ju obicno pecem ili na leso s krompirom.
-
-
-
"Što je to bilo prije nego si počela kuhati?" (c) MM
Za kaznu će morati jesti. Radila sam ovako kako Sun piše, samo sam pomidor stavila zadnji i dodala celer. Nešto sam zbrljavila, valjda predugo dinstala i presitno narezala, izgleda kao kaša iz koje tu i tamo viri neki pipak. Ma jestivo je, čak i ukusno, samo bih pala na vizualnom. A palenta će ipak biti instant.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma