Imamo jedan "problem"pa me zanima jel se to još nekome događa i kako riješiti..Naime, Nora ima 14 mj i prije nekoliko mjeseci je počela negodovati ako nešto nije po njenom tako da bi udarala glavom u ogradu od krevetića,u zid, zubima u stol, parket-bilo koju podlogu kako bi privukla pozirnost i dobila ono što je zamislila..pokušali smo joj skrenuti pozornost na nešto drugo, zabavljati ju, no ona bi se nakon nekog vremena opet vratila na to što je zamislila a ne dopuštamo joj.Sad kad je starija i kuži da ju boli to kad udara glavom "otkrila"je povraćanje, pa kad joj nešto nije po volji ona urla, baca stvari oko sebe, udara zubima i glavom( ali sad često u mekanu podlogu kao što je jogi ili kutna garnitura) i na kraju povraća...moram napomenuti da se to sve događa uglavnom kad je umorna i pospana (u večernjim satima) i nije svakodnevno, no ipak me kopka.

Odgovori s citatom
. sve to trajalo je par sekundi. uglavnom rezultat je bio taj da je mali prestao sa vriskom. i ne moram napominjati da je bila rijec o placu bez suza. pokusao je to jos dva puta nakon toga i isto sam postupila kao i prvi put, tj. nisam mu dala sto je htio, i svaki put je to trajalo malo krace.

povracanje, udaranje glavom u nesto i sl. su uvijek najgroznije stvari kad vidis, samo sto davanje velikog znacenja - nece pomoci.