Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: bolne bradavice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bolne bradavice

Već 5 dana me užasno bole bradavice kada Katarina cica. Nemam pojma kaj se događa, ništa se ne vidi.
    Ona inače cica navečer i po noći, , a vikendom obično malo češće.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene niš ne boli, ali su totalno "zraubane" jer zara cica skoro cijelu noć... mažem se purelanom, koji mi do sad skoro nikada nije bio potreban...

a možda je kod vas soor u pitanju? mi smo ga recimo bile zaradile tek nakon 7 mjeseci dojenja.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja imam istih problema zadnjih tjedan dana... No sad je malo bolje..

Skuzila sam da mu je polozaj postao ocajan.. A moje bradavice osjetljiveeeeeeeee...

I onda mu nisam dala da sisa ak nije bio dobar polozaj, "maltretirala" sam ga da to bude po PS-u..

Trebas ga vidjeti sad kad ide sisati... Ima usta otvorena k'o krokodil dok ceka siku (da bih ja vidjela da je jaaaako zinuo ).. MM krepao od smijeha kad ga je vidjeo sinoc kak mi sjedi u krilu tako jako otvorenih usta i ceka

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, fakat, zara isto ne smije na cicu ak nema razjapljena usta, onda totalno pretjera s tim otvaranjem i ja riknem od smijeha

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Izvana nisu vidljivo oštećene, neg me počne boliti kad me Katarina primi. Nismo ništa mijenjali u položaju.

Jučer sam spomenula to jednoj mami u parku, i ona veli da je jnjoj njena mma govorila da to znači postepeni prestanak dojenja?!

Danas sam pitala i pedijatricu, ali mi se nekako čini da sam ju zbunila pitanjem. Savjetovala mi je obloge.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Joooj, osjetljive bradavice...Uh.... Meni su bradavice osjetljivije zbog trudnoće i ponekad me peku same od sebe, a kad Pia navali, umireeeem!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •