Mi imamo macu - već 12 godina..
na kutiju sa pijeskom se navikla odmah - nismo imali nezgodacija po pitanju vršenja nužde.
imamo ženku - mislim da su ženke bolje jer muški kad se tjeraju obilježavaju teritorij..
naša maca /5,5 kg/ je perzijka - ali bez certifikata - original iz Velike goricehtjela sam takvu
cijepljena i sterilizirana ...nikada nije bila vani - osim kod odlaska veterinaru -tu se doslovce smrzne u travi i čeka da ju izvadimo van..u prošlom stanu smo imali balkon-sada imamo veliku terasu -puno boravi vani..
ali, moraš znati da se mace vole maziti kada one hoće /meni se to sviđa/
to znači da ponekad kada bi se neko s njom mazio ona to ne želi - pa se čovjek osjeti odbačenim![]()
također, vrlo često završimo svi 4 na krevetu ili kauču..npr, navečer kada idemo spavati obavezno skoči na krevet za laku noć, a ujutro kada čuje da smo budni eto je opet ..
dlake- jedina negativna stvar koja me ponekad dovodi do ludila-mislim, linjam se i ja ali na svoje ne reagiram- dlaka ima -možeš čistiti koliko hoćeš ..osobno, mislim da našoj maci nije gnjavaža biti s nama jer njoj je to prirodno okruženje..kako smo cijeli život imali životinje u stanu - ove domaće vulgaris - pokupljeno mače ispred zgrade - one su uvijek htjele van i puštali smo ih / ali, tu nisi mogao kontrolirati gdje idu i s kim se druže pa mi se nije sviđalo da onda hodaju po stanu-za njih se slažem da im je stan strano okruženje/
dođite do nas pa se upoznajte sa Lunom![]()

htjela sam takvu
Odgovori s citatom