Samo da javim da su mačići još uvijek svi na životu! :D Je mi kao da imam tri male bebe u kući, hranim ih i po noći pa uz ova moja dva ljudska bebana koji se isto bude još uvijek gotovo uopće nisam spavala već danima. Ali nema veze, presretna sam da su malci preživjeli.![]()
Upalu očiju lagano saniramo, jedan je još uvijek dosta bolestan, miran, mada ne konstantno, ali vidi se da mu treba još puno sna da ojača. On najslabije i jede, doslovno mu moram špricati mlijeko u usta. Kupili smo im hranu, adaptirano mlijeko za mace. Masnije je i lakše probavljivo od kravljeg pa će valjda bolje i napredovati.
Muči me jedino što baš ne kake. Noćas su jednom, danas niti jednom. Jel to normalno? Piške uredno. Da li se i kod njih kao i kod ljudskih beba svo mlijeko može potrošiti za rast pa da ni ne bude puno otpadnih tvari? Trljam im trbuščiće i nisu im tvrdi i napireni.
I da, klinci su totalno nježni i brižni oko maca, maze ih, A F. ih pomalo i hrani. Ne znam samo kako će biti kad ih budemo morali pokloniti dalje.

Odgovori s citatom
, mislim da se ti kakci kod malih mačića baš i ne vide, ono sitno mama maca "sredi", ja sam uvijek primijetila da kakaju tek kad počnu dohranu
. Jedino ne znam trebaju li vode kad su na zamjenskom mlijeku. Sretno s macama i udomljavanjem!
) i neke igračkice. Veselim se novom članu obitelji. :D
Kupili smo tri loptice i jednu zgodnu vabilicu u obliku riblje kosti. Na grebalici također ima neki mali "fitness centar".