-
I kod nas ima novosti. Daklem, zadnje što sma pisala je da se ova naša kozica okotila. Može slobodno u rode jer dojila ih skoro 4 mjeseca. Izgledali su komično-skoro iste veličine ko gospođa mama a svi troje prištekani na cicu. Onda smo poklonili dva i sebi ostavili jednog. Gospođa je opet ostala trudna, odnosno skotna (što ću, ja je gledam ko nekakvu damicu pa sam je počela doživljavati ko ženetinu nekakvu i neobično mi reći da je skotna) i počela se klati s tim mačićem, tj. mačkom već velikim. Nije mu dala mira, nije mu dala jesti, spavati tamo gdje je htio, grebala ga, puhala na njega, ko munjena. I jedan dan nestala. nema je preko mjesec dana, pojma nemam di je. uvrijedila se, osjetila konkurenciju i ostavila nas. (čula sam da se takve stvari dešavaju) kažu mi djeca da je viđaju okolo po mjestu a ja je nikako naći. Inače, ovaj gospodin što je ostao živi vani a dežura ispred vrata da uđe u kuću. kad uđe onda se pokenja na moj krevet. ne znam koliko kila ima ali mislim da je oborio sve rekorde, izgleda ko crna svinja. Presladak je, mazan ali nikako da nauči da krevet nije wc. Jede sve živo. Od guštera, miševa, ptica i ostalih životinjica do mačje hrane, rižota, paštašute, musake..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma