Citiraj vikiikatja prvotno napisa
....Zato se potpuno slažem s konstatacijom s početka topica gdje cipal kaže da "roditelji proizvode nasilnu djecu". Kako tome stati na kraj? To ti je kao da krenemo u diskusiju o piletu i jajetu.

Roditeljska škola? To samo i jedino može imati uspjeha ako su polaznici iskreni prema sebi, ako sami sebe analiziraju, imaju snage i volje uočiti svoje greške i na njima raditi. Ja sam ovo proljeće prošla jednu takvu radionicu i bila oduševljena. Svima sam u parkiću, vrtiću i svugdje oko sebe pričala o tome... i ne sjećam se da me itko tražio broj telefona da se i oni prijave u jesenski termin.
Meni osobno se čini kako je ovdje negdje problem. Nije bit nekoga natjerati u takvu radionicu nego oduševiti kako bi pomogao sebi i svom djetetu...
ima ona narodna: "koga u crkvu tjeraš, taj se Bogu ne moli"... u ovom slučaju je vrlo točna... koga natjeraš u ovakvu radionicu, samo će obeshrabriti i one koji žele aktivno i afirmativno raditi na sebi i svojoj obitelji...
čestitam na prenošenju pozitivnih iskustava roditeljima u parkiću, vrtiću... :D valjda će netko... nekada...
nadam se prije 7. razreda sjetiti se toga razgovora i nešto poduzeti...