Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Moj Karlo je slomio ruku :( molim iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Na žalost nije baš tako. Lakše je doći do fizikalne terapije nego do fizijatra, a on terapiju mora prepisati.
    Ja sam slomila palčanu kost na ruci i oporavak je bo dosta brz zato kaj sam "vježbala" još dpk sam imala giips.
    Naravno, koliko sam mogla, al pomoglo je.
    Rekla sam "relativno" vjerojatno se nigdje ne može dobiti termin baš odmah drugi dan, ali treba vidjeti na više mjesta. Stanja nakon frakture u svakom slučaju svugdje imaju prednost.
    Napisala sam već, sin je imao situaciju usred ljeta, uspjela sam ga naručiti fizijatru u obližnjem DZ čim se dr vratila s godišnjeg (u međuvremenu je išao na rehabilitaciju privatno).
    A trenutno sam ja u situaciji da trebam fizijatra i fizikalnu za relativno bezazleni problem, i jedva sam se uspjela naručiti za termin koji je za 6 mjeseci. U Mihanovićevoj naručuju samo neodgodive slučajeve, a to su slučajevi nakon nedavne ozljede ili operacije.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A trenutno sam ja u situaciji da trebam fizijatra i fizikalnu za relativno bezazleni problem, i jedva sam se uspjela naručiti za termin koji je za 6 mjeseci. U Mihanovićevoj naručuju samo neodgodive slučajeve, a to su slučajevi nakon nedavne ozljede ili operacije.
    Probaj u Božidarevićevoj 11, mislim da se manje čeka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •