Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: na kolko stupnjeva perete donji ves?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A jel odvajate dječije rublje ili perete zajedno?
    Ja još nikako nisam njene sastavila sa našima (gaćice), a sad mi već postaje zamorno. Ima 3 godine, da li da sastavim sa našima na 90 ili da počenem prati sa bebinim kad se rodi koje će sve biti na 60. Inače se ja često borim sa gljivicama pa zato svoje na 90 gotovo uvijek, a da su izblijedile, jesu.

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj renata prvotno napisa
    a razlika u nijansama izgleda donjeg rublja... fakat ne znam kome bi mogla biti bitna. ne znam koji muzevi padaju na snjeznobijeli pamucni donji ves i tko drugi vidi taj ves.. susjede koje gledaju tudji strik?
    A cuj, meni je vazno .. Ja ne volim prljavo bijeli ves , uzivam u snjezno bijeloj boji mojih gaca . Isto tako ne volim isprane boje na majicama . MM-u je vjerovatno svejedno , ali da se njega pita ja gaca ne bi ni imala

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Betty prvotno napisa
    Citiraj renata prvotno napisa
    a razlika u nijansama izgleda donjeg rublja... fakat ne znam kome bi mogla biti bitna. ne znam koji muzevi padaju na snjeznobijeli pamucni donji ves i tko drugi vidi taj ves.. susjede koje gledaju tudji strik?
    A cuj, meni je vazno .. Ja ne volim prljavo bijeli ves , uzivam u snjezno bijeloj boji mojih gaca . Isto tako ne volim isprane boje na majicama . MM-u je vjerovatno svejedno , ali da se njega pita ja gaca ne bi ni imala
    X

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ali da se njega pita ja gaca ne bi ni imala

E ova ti je dobra.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Uglavnom na 60 ali svakih par puta znam okrenuti i na 95, u omekšivač dodam i malo čajevca za svaki slučaj
    Kad perem bijele ručnike na 60 ostanu mi nekako, hm, kao nedovoljno čisti :/ pa njih perem isključivo na 95.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Kod nas sve na 60 i svi zivi i zdravi.
    x

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

volim i ja snjezno bijeli ves
    ali vise volim ok-bijeli (cisti, mirisljavi) ves i svijest o tome da manje zagadjujem okolis

nije samo jeda stvar na vagi

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeda=jedna

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od svih postrojavanja i prebrojavanja po forumu, mislim da su ova o pranju, peglanju i omeksavanju - najbrojnija

dakle,

sareno na 40
    bijelo na 60

najcesce praskasti prasak (prije dugo godina ariel professional, sad trenutno radiant - nisam jos sasvim sigurna da ce taj i ostati). ponekad za neko sareno (salovi, kape, zimske pufaste jakne, deke, jastuci, pokrivaci razni i slicno...) neki ekoloskiji tekuci detergent

nikad dodatna ispiranja ni pretpranja ni predispiranja, cisti obicni ciklus s centrifugom na 1000 ili 800

ne koristim omeksivac, ni ocat ni cajevac nit ista

par puta dodala sodu bikarbonu - ne vidjela nikakvih eureka razlika - odustala

perem sortirano po bojama neovisno o vlasnistvu dakle, kad perem bijelo tu su i gace i carape i kuhinjske krpe i pelene i potkosulje i stosta, kad perem sareno tu su i gace i carape i rucnici i mm-ove radne hlace i trenerke i stosta...

susim vani na striku ili u susilici (ovisno o vremenskim prigodama)

peglu ni dasku za peglanje joj uopce ne posjedujem

valjda nisam stogod zaboravila

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kad smo MM i ja počeli da živimo zajedno mašina nam je imala samo program 40C i 95C. Normalno, sve gaće u boji (friško kupljene zbog zajedničkog života ) crvene, tamno plave, crne.... prala sam na 40C. Posle nekog vremena krene mene da svrbi poštovana kad god nosim gaće u boji. Taman se mislim da krenem kod lekara kad vidim MM se češe u svojim zelenim gaćama na Miki Mausa. Operem ih na 95C i svrab prestane. Onda smo lagano sav veš zamenili za beli.... I sad veš i peškire peremo na 95C
    E sad, tada nisam imala mogućnost pranja na 60C pa ne znam kako bi to bilo...

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Donji veš (svi zajedno, bijeli ili ne) uvijek iskuhavanje na 90

Šareno kako kada 40-60, samo fine košulje na brzo pranje na 40

Zašto odvajate dječji veš?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke