Kako piše u svim rasporedima, onda beba kod pedice mora ici sa 1, 2, 4, 6, 12 itd mjeseci. Nedavno smo kod nje bili sa 4 mj, znači 2 mj poslje prijašnjeg pregleda.
Kad je rekla da treba cijepiti, objasnila sam da noc prije mali kašljao i malo šmrca, te mislim da nije u savršenom stanju. Morala sam reci 2-3 puta dok to cula.
Ocekivala sam, da ce ga pedica vagati, mjeriti i pregledati, ali kad sam to pitala, onda rekla, da nema smisla.
Evo objasnite onda zasto beba mora kod pedice sa 1, 2, 4, 6, 12 mj. Do sada sam mislila da je to za pracenje razvoja djeteta, ali ocigledno nije to bas tako. Posto naravno sama pratim rast djeteta, onda znam koliko je težak i je li dovoljno jeo. Ali ovako mi je malo cudno, jer beba jos mala, zadnji put ga vidjela prije 2 mjeseca i ovaj put kada smo se upisali za pregled nije ga ni gledala, kamoli pitala za motorički razvoj itd.
E - i na kraju kad joj kažem ipak 'Hvala', onda ona meni - 'ma nismo nista obavili danas'.
Je li to tako normalno, ili da mijenjam pedicu? Mozda imam prevelika ocekivanja.
Hvala na vasa misljenja