filip je od prvog dana dojena beba, do 5.mj života nije jeo niš osim mojeg mlijeka koje mu je i dan danas fino prefino a ima 16 mj. Preko dana uopće ne cica, možda jednom i to rijetko ali zato nam je večer i noć katastrofa i već sam na rubu očaja. On ne želi zaspat navečer nikako drugačije nego dojeći, drži cicu u ustima sve dok ne zaspi, i naravno tokom noći se često budi i onda niš ne pomaže,ni sok ni voda ni čaj ni nošenje ni vozanje niiiiiššš već kad dobije cicu dalje spokojno spava ko top
:/ znam da neke mame znaju reći kako klinci drže cicu 2 minute i zaspu ali ovaj moj se baš naguta mlijeka sve čujem kako ide gutt guttt guttt i onda zaspi ...
ujutro se budim u 7 na posao umorna i neispavana, sa iskrivljenom kralježnicom i tješim samu sebe kako će vjerojatno do fakulteta prestat cicat i počet spavat cijelu noć
Ima li ovdje koja mama čije se dijete uspavljuje na cici? je li to razlog čestih buđenja tokom noći ili ima i onih koji ipak unatoč tome spavaju cijelu noć??
Do kad su trajale te faze, kako ste ih prekinule?
za godinu i pol kad f bude imao već 3 htjela bih drugo dijete ali bojim se da će ovo dojenje potrajat i da neću moć imat drugo jer ovo prvo još doji...
a jesam vas udavila...